Danas, 1.rujna, s početkom u 20 sati održat će se stand up show poznate komičarke Marijane Perinić „Štiklom u mozak, loptom u dupe“ u Športskom, J.Zorića 23 a. Karte, po cijeni od 20 kuna, za dugoselsku predstavu možete kupiti u POU Dugo Selo, J.Zorića 21 a (2753-419) i knjižari DeNova, J.Zorića 23 (2775-500).

Općina Brckovljani obavještava sve redovne učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Brckovljani da će Općina Brckovljani subvencionirati prijevoz učenika za razdoblje rujan-prosinac 2017. godine u 50% iznosa krajnje cijene mjesečne karte koju učenik plaća na blagajni prilikom kupnje karte.

Krajem školske godine 2016./2017. Zdenka Knežić, nastavnica povijesti OŠ Josipa Zorića, otišla je u zasluženu mirovinu. Na posljednjoj sjednici Učiteljskog vijeća, koja je održana 28. kolovoza, u emotivnom ozračju i prisjećanjem na sretne zajedničke trenutke djelatnici Škole i ravnateljica Mara Mamuza oprostili su se sa svojom dugogodišnjom kolegicom, prijateljicom i uzornom učiteljicom.

GHRB DUGO SELO copyObavještavaju se učenici srednjih škola i redovni studenti koji imaju prebivalište na području Grada Dugog Sela, da je Gradonačelnik Grada Dugog Sela donio Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza učenika srednjih škola s prebivalištem na području Grada Dugog Sela u šk. godini 2017/2018. u ukupnom iznosu do 800,00 kn, kao i Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza studenata s prebivalištem na

...

Od 21. do 27. kolovoza 2017. godine učenici Glazbene škole Dugo Selo nastupili su na Svjetskom folklornom prvenstvu (World Championship of Folklore “World folk 2017”) u Bugarskoj, na Crnome moru. Natjecanje je održano u organizaciji Europske folklorne asocijacije (European Association of Folklore Festivals - EAFF) i Svjetske folklorne asocijacije (The World Association of Folklore Festivals – WAFF),

...

Do 13. rujna 2017. godine otvoren je natječaj za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije za 2018. godinuVinska kraljica može postati djevojka između 20 i 28 godina, koja je državljanka Republike Hrvatske s prebivalištem na području Zagrebačke županije. Njezina dužnost tijekom sljedeće godine bit će promoviranje županijskih vina, vinogradarstva i vinorodne regije Zagrebačke županije.

Župan Stjepan Kožić predložit će vijećnicima Skupštine Zagrebačke županije da se rebalansom proračuna za 2017. godinu koji će se na dnevnom redu Skupštine naći krajem rujna izdvoji dodatnih 500.000 kuna za potrebe vatrogasaca, odnosno nabavu neophodne opreme. Time bi ukupni prihodi Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije za ovu godinu prešli iznos od 5 milijuna kuna.

Zagrebačka županija predstavlja se na 55. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrane AGRA koja se održava od 26. do 31. kolovoza 2017. godine u Gornjoj Radgoni (Cesta na stadion 2, Gornja Radgona, Republika Slovenija) pod sloganom „ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, VAŠ POUZDAN EU PARTNER“. Izložbeni prostor nalazi se u HALI A, broj 107b. Sajam je posjetio i dugoselski gradonačelnik Nenad Panian u društvu

...

Svečanom sjednicom, održanom 26. kolovoza, udruga Hrvatski vitezovi - ratni veterani '91 Brckovljani proslavila je 10.- obljetnicu postojanja i rada. Prije sjednice, odana je počast plaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Božjakovini.