plakat za najavu na webu1

Uvertira u raznovrstan program manifestacije „Martinje u Dugom Selu“ je 24. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava koji će se održati 4. i 5. studenoga u Dvorani KUD-a „Preporod“. Organizator je Hrvatski sabor kulture, a suorganizatori su Zajednica kulturno umjetničkih udruga zagrebačke županije, Grad Dugo Selo, KUD „Preporod“ Dugo Selo, HDS ZAMP. Susret počinje u 18 sati, a bogatstvo tradicije i

...

 

martinjel1 martinjel2 POVORKA SV MARTINA PLAKAT

 

Vatrogasno natjecanje u spajanju usisnog voda održat će se u subotu, 28. listopada u Sportskoj dvorani Osnovne škole „Rugvica“ u Rugvici s početkom u 16:30 sati u četiri kategorije, Muški „A“ i „B“ te Žene „A“ i „B“.

Muškarci su odlučili kako je krajnje vrijeme za uzdići se i odgovoriti ženama na pozornici. Predstava za mušku, ali isto tako i žensku publiku, „Muškarci.hr“ dolazi u nedjelju 29. listopada u Dugo Selo na pozornicu dvorane KUD-a Preporod, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.

Naime, ovdje se ne radi o „muško-ženskom ratu“ koji se vodi među spolovima od početka vremena i vječnim

...

Danas, 1.rujna, s početkom u 20 sati održat će se stand up show poznate komičarke Marijane Perinić „Štiklom u mozak, loptom u dupe“ u Športskom, J.Zorića 23 a. Karte, po cijeni od 20 kuna, za dugoselsku predstavu možete kupiti u POU Dugo Selo, J.Zorića 21 a (2753-419) i knjižari DeNova, J.Zorića 23 (2775-500).

Općina Brckovljani obavještava sve redovne učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Brckovljani da će Općina Brckovljani subvencionirati prijevoz učenika za razdoblje rujan-prosinac 2017. godine u 50% iznosa krajnje cijene mjesečne karte koju učenik plaća na blagajni prilikom kupnje karte.