Na otvorenoj sceni bivšeg bifea Športski, a u sklopu Dugoselskog kulturnog ljeta 25. srpnja možete pogledati i dobro se nasmijati komediji Kazališta KNAP "Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto". Ulaznice po cijeni 20,00 kuna mogu se nabaviti u POU Dugo Selo i Knjižari Denova.

Legende i osnivački zagrebačke rock and roll scene Boris Babarović Barba i Walter Neno Neugebauer ponovo dolaze u Dugo Selo. Na otvorenoj sceni bivšeg bifea Športski, a u sklopu Dugoselskog kulturnog ljeta, ljubitelji starog dobrog rock and rolla ponovo će u izvornoj verziji moći čuti i zaplesati uz nezaboravne hitove“Mramor, kamen, i željezo“, „Drvosjeća da sam ja“, „Mnogo značiš za moj život draga“ i ostale

...

Središnja svečanost u prigodi Dana hrvatskih branitelja Zagrebačke županije, koji se obilježava u spomen na 27. lipnja 1991. kada je u Pokupskom, duž rijeke Kupe, raspoređena 2. brigada ZNG-a održana je u Dugom Selu.

Dugoselska Koka Hrvatica i opet je prognozirala pobjedu Hrvatske, javlja nam njena vlasnica Ariella Melić. Sraz s Danskom očekuje Vatrene sutra u 20 sati.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju na mostu na rijeci Kupi u Pokupskom te otvaranjem izložbe „Crveno i crno“ Ivana Lackovića Croate najavljen je ovogodišnji Dan branitelja Zagrebačke županije čija će se centralna svečanost obilježavanja održati u subotu, 30. lipnja, u Dugom Selu s početkom u 10:00 sati na školskom igralištu Osnovne škole Josipa Zorića (Josipa Zorića 86).

Veliku medijsku popularnost postigla je dugoselska koka Hrvatica koja je precizno prognozirala pobjedu Hrvatske nad Islandom. Kokin prinicip rada je da stane na pobjedničku stranu i pojede zrno kukuruza, objasnila je njena vlasnica Ariella Melić.

Zbog nestabilnih vremenskih uvjeta večerašnje otvorenje KUŠ-a i prva predstava iz programa premještaju se u Dvoranu KUD-a „Preporod“. Karata za hit predstavu „Političar“ još ima, a možete ih kupiti, osim na ustaljenim prodajnim mjestima, sat vremena prije predstave u Dvorani. „Političar“ počinje u 20 sati.

Izmjenama Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018., tzv. Vinske omotnice uvedena je nova mjera Informiranje u državama članicama, koja promovira odgovornu konzumaciju vina te sustav zaštićenih oznaka izvornosti i zemljopisnog podrijetla. Objavljen je prvi natječaj za mjeru Informiranje u državama članicama   iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Ta je mjera

...