Atletski klub "Martin" Dugo Selo organizira humanitarnu akciju pod nazivom "Patrikov put nade". Cilj akcije je prikupiti sredstva za lijecenje robotskom terapijom Patrika Vidovića koji boluje od cerebralne paralize.

“Dan narcisa” se obilježava prve subote u proljeću i niz godina ima važnu ulogu u osvješćivanju javnosti o načinima i važnosti ranog otkrivanja raka dojke. Tijekom ove akcije prodaju se cvjetovi narcisa, a prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. U Dugom Selu akcija će se provesti 24. ožujka, u vremenu od 9 - 12 h, a provode je djelatnici i volonteri Crvenog križa

...

Na daskama Dvorane Preporod, u subotu 24. ožujka, s početkom u 20,00 sati, gostuje zagrebačko kazalište Moruzgva s predstavom „Otpisane“. Priča je to koja kroz pregršt apsurdnih i komičnih situacija govori o aktualnoj problematici bliskoistočnog emigranta koji se je zatekao u Zagrebu, a glumi ga Slavko Sobin te o tri Zagrepčanke koje mu, svaka na svoj način žele pomoći, a glume ih Ecija Ojdanić, Ksenija

...

JU Zeleni prsten Zagrebačke županije poziva sve građane, tvrtke i institucije da se u subotu, 24. ožujka 2018. godine uključe u globalnu akciju „Sat za planet Zemlju" i simboličko ugase svjetla na jedan sat, od 20:30 do 21:30 sati te razmisle što za njih znači priroda, koja je ključna uloga bioraznolikosti i kako je mogu zaštititi i živjeti u skladu s prirodom.

Pozivamo sve članove na rezidbu gradskog vinograda u petak  23.3.2018. godine od 12 sati.

Policijski službenici PP Dugo Selo su jučer, 21.ožujka, u vremenu od 07,00 do 15,00 sati proveli akciju "Brzina". Sankcionirana su 49  prekršaja  od toga 33 prekršaja prekoračenja brzine kretanja.

Općina Rugvica obavila je sve pripreme za nadolazeći blagdan te spremno čeka Uskrs. Postavljene su četiri velike predivno ukrašene pisanice koje ostavljaju dojam topline mještanima pri samom ulasku u općinu na kružnom toku. Ispred same zgrade općine ukrašena je trava i sve je spremno za blagdansko raspoloženje.

Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo poziva sve zainteresirane da se odazovu na redovnu akciju darivanja krvi koja će se provesti u ponedjeljak, 26. ožujka, u prostoru Crvenog križa, Ul. II. gardijske brigade „Gromovi“ br 3., u vremenu od 13 do 18 h.

U cilju uspostave kvalitetne suradnje s našim susjedom i državnom metropolom Gradom Zagrebom, održan je sastanak gradonačelnika Nenada Paniana i zamjenika Nikole Tominca s pročelnicom Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša gospođom Mirkom Jozić i njezinim timom stručnjaka.

Zagrebačka županija će u 2018. godini poduprijeti rad udruga i drugih neprofitnih organizacija koje se bave zaštitom okoliša i prirode s 250.000 kuna. Natječaj za prijavu programa i projekata otvoren je do 19. travnja ove godine.