DVD Leprovica održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu 3. ožujka. Pozdravne riječi okupljenima uputio je predsjednik Društva Jadranko Pužek, koji je uz Stjepana Štefinovca i Igora Kranjeca činio radno predsjedništvo skupštine. O radu Društva izvijestila je tajnica Viktorija Knezić Kranjec.

Sve je spremno za današnji gala koncert KUD-a „Preporod“ Dugo Selo u Koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“ kojim će proslaviti 110. obljetnicu rada i postojanja. Rođendanski koncert počinje u 19 i 30 sati, članovi jednog od najstarijeg amaterskog folklornog društva u Hrvatskoj pripremili su bogat program.

U izdanju Likovne udruge Dugo Selo, koja djeluje petnaest godina objavljeno je prigodno monografsko izdanje o radu te Udruge s pregledom članova i njihovih djela. Izdanje "Zlatna paleta" bit će predstavljeno večeras u 19 sati, u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. O radu Udruge i objavi monografije govorit će predsjednik Ivo Ostojić, te Predrag Topić i Nadica Kozić koji su autori

...

I ove godine Osnovna škola „Stjepan Radić“  u Božjakovini organizira tradicionalan božićni humanitarni koncert pod nazivom Božić slavimo. Koncert će se održati u četvrtak, 21. prosinca 2017. u 18 sati u školskoj dvorani.

Zbog interesa javnost i činjenice da su građani ti koji pune Gradski proračun,  Grad Dugo Selo ove godine po prvi put organizira javnu raspravu o Proračunu Grada Dugog Sela za 2018. godinu. Prijedlog proračuna je, kako ističe gradonačelnik Nenad Panian, dostupan na stranicama Grada i građani se pozivaju da se aktivno uključe u njegovo kreiranje.

 

U organizaciji Centra za socijalnu skrb Dugo Selo održan je danas radni sastanak radi razmjene iskustva i rješavanja problema primjenom postojećih zakona, propisa i uputa, a s kojima se stručni radnici Centra i drugi sudionici postupka  susreću  vezano za postupanja prema djeci koja su zatečena bez pratnje na teritoriju Republike Hrvatske ili su zatečeni  kao ilegalni migranti.

Početkom šeste sjednice Vijeća predsjednica Ana Munić, pozvala je vijećnike na minutu šutnje za počast generalu Slobodanu Praljku, koji je preminuo nakon izricanja presude u Haagu.

Dugoselska glazbena škola u posljednjih 5 godina može se pohvaliti izuzetnim rezultatima. Kao potvrda dobrog rada dobivena je jedinstvena prilika organizacije ovogodišnjeg Božićnog koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu, jednoj od najstarijih zagrebačkih kulturnih institucija, koja predstavlja okupljalište ljubitelja glazbe i umjetnosti. Koncert će se održati 8. prosinca 2017. godine s

...