Obavještavamo  da će  14. prosinca u 16.00 sati djeca Dječjeg vrtića Didi  okititi  božićno drvce na dječjem igralištu u Božjakovini. Ovim putem pozivamo svoje mještane da nam se pridruže, a očekuje ih besplatno kuhano vino, topli čaj i kolačići. Radujemo se Vašem dolasku!

                                                                                                                                                                                                                                                                                  OPĆINA BRCKOVLJANI 

Članovi Općinske organizacije SDP Brckovljani  29.11.2017. god. ponovno su na Izbornoj konvenciji  svoje povjerenje za predsjednicu dali Ines Kovačević, a za potpredsjednicu/ka izabrali Dijanu Bunjko i Filipa Radivojevića. Organizacija će tako i dalje raditi na provedbi ciljeva važnih kako za građane općine Brckovljani, tako i građana lijepe naše.

Vatrogasna zajednica Općine Brckovljani obilježila je, 18. studenoga, svečanom sjednicom održanom u Vatrogasnom domu u Lupoglavu, dvadesetu obljetnicu svoga rada. Sjednicom je predsjedao predsjednik Zajednice Dražen Kutica, a o radu zajednice u proteklih 20 godina govorio je tajnik Zajednice Miroslav Šladarec. Sjednici su nazočili i brojni gosti iz drugih zajednica i DVD-a, a među njima i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek, predsjednik Općinskog vijeća Brckovljana Božo Graberec, potpredsjednik VZ Zagrebačke županije Stjepan Povrlišek te trojica osnivača Zajednice Željko Rusan, Stjepan Badžek i Stjepan Remenar.