band3„Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti“ osnovala je  30. ožujka osnovnu organizaciju u Brckovljanima. Za predsjednika osnovne organizacije izabran je Mario Habeić, za potpredsjednika Darijo Vlašić, za tajnika Hrvoje Hodžić, a u predsjedništvo organizacije izabranisu još i Silvio Darojković te Valentina Buzuk.

Uz članove predsjedništva, koji su po funkciji i članovi glavnog odbora organizacije, u odbor su izabrani još i Tomislav Hrnkaš, Marin Martić, Peter Venger i Domagoj Zelenbrz.

Osnivačkoj skupštini prisustvovali su i glavni tajnik stranke Nenad Predovan, predsjednik županijske organizacije stranke za Zagrebačku županiju Zvonko Kunić i potpredsjednik županijske organizacije Pavo Vukelić. Gosti su pozdravili osnivačku skupštinu, a Predovan je istaknuo kako model rada organizacije Brckovljani, uz potrebne modifikacije, treba preslikati od Grada Zagreba koji je najuspješniji grad u Hrvatskoj po većini parametara. Osnovni model rada treba biti rješavanje problema čim se oni pojave, rekao je Predovan koji je izrazio zadovoljstvo što je u stranku u Brckovljanima uključeno puno mladih ljudi.

                                                                                                                                                                                                                         N.H.M. 

band1 band2 band3