Na poziv predsjednika Gradskog vijeća Darjana Budimira održana je javna tribina na temu proračuna Grada Dugog Sela za 2018. godinu. Raspravljalo se o teoriji, praksi i zakonskoj regulativi proračuna jedinice lokalne samouprave vezano na prijedlog proračuna Grada Dugog Sela za 2018. godinu.

Pjevački zbor dugoselskih učitelja nastupio je, 12. prosinca, kao poseban gost stručnog skupa za učitelje razredne nastave u prostorijama nakladničke kuće „Školska knjiga“ u Zagrebu. Pjevački zbor okuplja pjevače amatere iz redova učiteljica razredne i predmetne nastave, stručnih suradnika i djelatnika administracije OŠ Josipa Zorića i OŠ „Ivan Benković“.

Predsjednik  Odbora za izbor i imenovanje  Stipo Velić sazvao je sjednicu nakon podnesenog zahtjeva vijećnika Gradskog Vijeća Dugo Selo -  Pave Vukelića za mirovanje vijećničkog mandata iz osobnih razloga. Politička stranka  „BANDIĆ MILAN 365 – STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI „ sa čije je liste Vukelić izabran, odredila je Ivanu Perković iz Dugog Sela, koja će ga zamijeniti na svim dosadašnjim dužnostima .

Tako je Odbor utvrdio prijedlog Zaključka o razrješenju dužnosti   člana Odbora za izbor i imenovanje Pave Vukelića , te za imenovanje Ivane Perković za članicu ovog Odbora.

Također je jednoglasno usvojen zaključak o razrješenju  dužnosti člana Odbora za financije i  proračun  P. Vukelića te imenovanje Ivane Perković za članicu tog odbora.

O navedenim zaključcima  odlučit će Gradsko vijeće Dugog Sela. 

Odbor