Božićni sajam 6. Anđelek fest u Dugom Selu održat će se 9. i 10. prosinca 2017. godine u Gradskoj sportskoj dvorani, Đ.Dubenika 2, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, Turističke zajednice Grada Dugog Sela i Grada Dugog Sela, Sportskog centra, a pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Otvorenje Sajma je u subotu 9. prosinca u 10 sati. Manifestacija je dvodnevna, radno vrijeme je od 10 do 20 sati. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetiteljima će svoj asortiman predstaviti tridesetak izlagača. Osim glavnog motiva anđela, u ponudi su i drugi prigodni božićni, unikatni ukrasni predmeti, prikladni za poklone i trajnu uspomenu. Organizatori su i ove godine pripremili bogat program: kreativna radionica za djecu; igraonice; , glazbeno-scenske nastupe; nagradne igre; zajedničko kićenje bora; izložbe dječjih radova te još pokoje iznenađenje. Brojni su nastupi predviđeni na pozornici, nezaobilazno program uljepšavaju djeca iz vrtića, škola, sportskih i plesnih klubova… U subotu u 18 sati pjevat će popularni „hvarski slavuj“ Dino Petrić uz zajedničko kićenje bora i Vesele karaoke. Također, puštat će se lampioni, akcija je humanitarnog karaktera - svjetlo za Patrika.  Atraktivan program organizator je pripremio za nedjelju 10. prosinca i na klizalištu gdje će nastupiti Klizački klub Medo sa spektaklom na ledu „Neobična ledena čarolija“ u 18 sati, a prije toga od 16 sati održat će se 2.Urnebesne igre na ledu (natjecanje ekipa u hokeju, povlačenju užeta, čišćenju dvorišta) sve na Ice Cool Korneru.  Klizalište je otvoreno, u organizaciji Sportskog centra.

Ulaz na Sajam kao i sve točke programa su besplatni. Dođite s krilima ili bez njih, možete i s vlakićem Bubijem. Dugoročna prognoza, kakve god vremenske prilike bile, najavljuje dobru zabavu i pozitivnu atmosferu.

 

SUBOTA 9.12.

10,00 Svečano otvorenje

Mažoretkinje

Felicitas

Ples na svili

DV Dugo Selo

OŠ Josipa Zorića

                                                   11,00 – radionica „Šećerni ukrasi za bor“

11,30 – Gimnastički klub Nika  

11,50 – KUD „Preporod“

13,00 – KUD „Tančec“

13,30 - Plesni klub Lana

15,00 – OŠ Ivan Benković

15,30 – DV Buba Biba

16,00 – Glazbena škola Dugo Selo

16,30 Kićenje borova, Motomrazovi, Ples na svili i Vesele karaoke

18,00 – Koncert Dino Petrić

20,00 – Puštanje lampiona, humanitarna akcija Svjetlo za Patrika (prodaja lampiona po početnoj cijeni od 25 kuna počinje u 19,30 na posebnom štandu)

21,00 – DISCO VEČER ICE COOL KORNER

 

 

NEDJELJA 10. prosinca

11,00 – Predstava za djecu „Snježna staza“

12,10 – 12,15 – Ritmika POU Dugo Selo

12,20 – Fitnić studio

13,00 – OŠ Ivan Benković

pausanissimo

15,30 - Plesni centar Dugo Selo

16,00 – Urnebesne sportske igre na ledu

18, 00 – Klizački klub Medo – Spektakl bajka na ledu „Neobična ledena čarolija“

 

 

  • - klizalište Dugoselski ICE COOL KORNER
  • - do dvorane vozi veseli vlakić BUBI
  • - KUŠLEC VUGLEC - poljubite se ispod imele
  • - igraonice za djecu
  • - bogata gastronomska ponuda
  • moguće su izmjene u satnici programa, u slučaju lošeg vremena Zajedničko puštanje lampiona SVJETLO ZA PATRIKA odgađa se za nedjelju 10. prosinca u 19 sati (prodaja lampiona po početnoj cijeni od 25 kuna počinje od 18,30 sati na posebnom štandu u Gradskoj sportskoj dvorani)Očekuju vas brojni izlagači koji u svojoj ponudi imaju poklone baš za ispod bora, za svakog ponešto s time da su glavni motivi upravo anđeli. Dođite i napunite se pozitivnom, anđeoskom energijom pred najljepše doba godine.

Kako je bilo lanjskih godina pogledajte u fotogaleriji na 
http://www.dugoselska-kronika.hr/andjelekfest/

 

anđelek letak Page 1 anđelek letak Page 2