Učenike OŠ Josipa Zorića i ove je godine posjetio sv. Nikola te ih darovao slatkišima. Vremena za provjeru njihovih čizmica nije bilo, ali prema riječima učiteljica i ravnateljice Mare Mamuze došao je u školu dobre djece, u kojoj lijepa djela i zalaganje za pozitivne vrijednosti uvijek imaju prednost.

Naime, u duhu hrvatske tradicije štovanja sv. Nikole kao zaštitnika djece i pomoraca, u organizaciji vjeroučiteljice s. Marjane Koščak i voditeljice Dramske skupine Marijane Balšić, u obje je smjene obilježena ova svečanost. Učenici jutarnjeg turnusa tako su pogledali kraći igrokaz o važnosti zahvalnosti i svetoga Nikolu su dočekali u predvorju, a u poslijepodnevnoj smjeni sveti Nikola je s istom porukom o dobroti prošetao hodnicima i učenike posjetio u njihovim razredima. Istoga dana učenici nižih razreda pogledali su i predstavu „Fantastičan dan“ poznatog mađioničara Joze Boze.

I.Klasnić

Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_1.JPG Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_2.JPG Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_3.JPG Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_4.JPG Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_5.JPG Sv.Nikola_OŠ_Josipa_Zorića_6.JPG