Devet natjecateljica Miss Zagrebačke županije predstavit će se u subotu 10.3.2018. u kleti Obitelji Bunčić s početkom programa u 20:00 sati.

 

Djevojke će predstaviti najnoviju kolekciju „ Košulje s porukom“  dizajnerice Klare Ivanović, brenda Carol, kao i u casual izdanju Butika Tonka i Sanja s najnovijom kolekcijom sunčanih naočala američkog brenda Buscemi dok je završni izlazak rezerviran za domaću dizajnericu Jelenu Holec.

Za accessories je zadužen Chantal Design nakit. Da bi se istaknula prirodna ljepota djevojaka pobrinut će se kozmetički salon Visage  te make up artistice Ivane Vukšić, a za njegu kose zadužena je srednja škola Dugo Selo s mladim nadama buduće frizerske scene.

Svaka natjecateljica će primiti i poseban poklon kozmetičke kuće Ziaja koja uči djevojke od najranije dobi o važnosti brige za kožu i kosu.

Program Miss Zagrebačke  županije upotpunit će Plesni centar Dugo Selo dok će za glazbeni dio biti zadužena pjevačica Jelena Vanjek.

U sklopu izbora za Miss Zagrebačke županije provodi se humanitarna akcija „Patrikov put nade“ kojom će se prikupljati novčana sredstva za provedbu neurorehabilitacijske terapije za Patrika Vidovića. 

Svojim sponzorstvom možete pridonijeti realizaciji humanitarne akcije, uplatom novčanih sredstava na račun broj IBAN:HR8823600001502245352, otvoren u Zagrebačkoj banci na ime Atletskog kluba „Martin Dugo Selo“ koji je nositelj akcije.  Uz uplatu dobrovoljnog priloga, ulaznice po cijeni od 50,00 kuna možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Grad Dugo selo (soba br.39), Pučko otvoreno učilište, J.Zorića 21 a te u Knjižari DeNova, J.Zorića 23.

Natjecateljice Miss Zagrebačke županije su:

Maja Kos- Vrbovec

Monika Goreta- Vrbovec

Anja Pisačić- Vrbovec

Marijana Danonić- Gornja Greda

Ana Marija Strančerić- Dugo Selo

Mateja Gadžić- Zagreb

Karla Pintur- Jastrebarsko

Lucija Sladić- Jastrebarsko

Jasmina Šujster- Samobor

 

Ana_Marija_Stančerić.png Anja_Pisačić.png Jasmina_Šujster1.png Karla_Pintur1.png Lucija_Sladić1.png Maja_Kos.png Marijana_Danonić.png Mateja_Gadžić.png Monika_Goreta.png