Poštovani,


Grad Dugo Selo,  Turistička zajednica Grada Dugog Sela i  Pučko otovreno učilište  organiziraju 8. sajam cvijeća „Dugoselski cvijet“.

Vrijeme trajanja sajma biti će  od 21. do 22. travnja 2018. godine, od 09,00  do 19,00 sati na prostoru Kolodvorske ulice, Dugo Selo.

Sajam je izložbenog i  prodajnog karaktera.

U Kolodvorskoj ulici biti će organizirana  prodaja sadnica cvijeća, proizvoda za vrt, suvenira, nakita, suhog cvijeća i ostalih srodnih proizvoda, dok će izložbeni dio sajma

 ( uređene  gredice sa cvijećem i   kreativne vrtlarske i cvjećarske instalacije) biti postavljen u Perivoju grofa Draškovića.

Zainteresirani izlagači mogu koristiti  pokretne naprave (štandove)  bez naknade.

U sklopu sajma postoji mogućnost organizacije tematskih radionica od strane sudionika sajma. Radionice će biti edukativnog ili zabavnog karaktera, a u svrhu edukacije posjetitelja sajma i promoviranja proizvoda i usluga pojedinih izlagača.

Molimo sve zinteresirane za sudjelovanje na 8. sajmu „Dugoselski cvijet“, da se putem PRIJAVNICE prijave  na adresu TZG DUGO SELO, Josipa Zorića 1, 10370 Dugo Selo; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 13.travnja 2018. godine

Detaljnije informacije  mogu se dobiti na mob. 099 5340 463 (gđa. Sandra Geri).

U nadi nastavka uspješne suradnje, a u svrhu što bolje organizacije i realizacije našeg 8. dugoselskog sajma cvijeća, srdačan pozdrav.

 

S poštovanjem,                                                   

 Gradonačelnik

Grada Dugog Sela

 Nenad Panian, dr.med.dent.