Ovaj vikend, 8. i 9. lipnja, održava se atraktivan 44.INA Delta Rally koji nastavlja voziti za European Rally Trophy, a ove godine prvi put se boduje i za Alpe Adria Rally Cup. Uz već standardne lokacije oko Zagrebačkog velesajma te na Sljemenu, dva brzinca prvoga dana utrke održat će se kao i lani u Dugom Selu. Ondje će gledateljima biti posebno atraktivan skok na Martin Bregu. 

 

Koncept ovogodišnjeg dugoselskog brzinca "Martin breg/Kemokop" je malo izmjenjen (ove godine je kružnog tipa po Martin bregu i Prozorju), ali sigurno je da će u petak najzanimljivi i najatraktivniji dio utrke za gledatelje biti posebno atraktivan skok na Martin Bregu. Naravno, mnogo publike očekuje se i u Zagrebu gdje su organizatori uz pomoć svojih sponzora i prijatelja pripremili bogat zabavni program za sve gledatelje, tako da Vas prvog dana utrke očekuje zabavni program poput uvijek atraktivnog driftanja, utrka oldtimera i neobičnih automobila.

AK Dugo Selo posebno zahvaljuje Gradu Dugo Selo i sponzorima koji su pomogli u realizaciji dugoselskih brzinaca, te Vas poziva da dođete sutra, ali i u subotu i pogledate ovu vrhunsku oktansku priredbu.

Više o programu na http://www.ak-inadelta.hr/deltarally/

rally0.jpg rally10.jpg rally11.jpg rally12.jpg rally13.jpg rally15.jpg rally17.jpg rally18.jpg