U okviru programa izgradnje komunalne infrastrukture do kraja tjedna bit će uređena Ferenčakova ulica u dijelu od glavne ceste do Sportske ulice.

Postavljeni su vodovi za opskrbu vodom  i odvodnju, uređuju se rubnjaci i slivnici te slijedi postavljanje asfaltnoga sloja.

U Ulici Vladimira Nazora također je u tijeku rekonstrukcija asfaltnog sloja uz sanaciju rubnika i slivnika.

Predstoji  asfaltiranje  južnog dijela Industrijske ulice, od mosta do spoja s Rugvičkom ulicom.

Također se očekuje probijanje prolaza do Gospodarske ulice iz Trnoščice,  uz pogon Hladnjače prema jugu uz kanal. Taj dio ulice, u duljini 200 metara, spojit će se s Gospodarskom  ulicom kod postrojenja HEP-a.

Dugogodišnji problemi uslijed otvorene građevinske jame  u Goričinom naselju, južno od nekadašnje Bille a sadašnje Lonia trgovine, krenuli su putem rješenja.

Tamošnji stanovnici godinama su trpjeli ustajalu vodu u toj jami, legla komaraca i drugih insekata, žaba, čak i zmija. To je  bila „ostavština“ privatnog investitora koji je  davno odustao od gradnje, te je nakon niza kazni od strane Grada, započeo sanaciju.  Kako navodi  Davor Miljanović , voditelj odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo, vlasnik će ugraditi potopnu crpku za vodu, a jamu ispuniti zamjenskim materijalom.

NK

F1 Nazorova F2 Nazorova F2 Ferencakova F3 Ferencakova F5 goricka