Članovi obitelji Deronja, brojni suradnici i prijatelji okupili su se na oproštajnom skupu kako bi se u zajedništvu, uz prigodne riječi i sjećanja, oprostili od preminulog Branka Deronje.

 

Nakon uvodne riječi  tajnika Zajednice športskih udruga Franje Končića, riječi sjećanja i zahvale Branku, kojeg je smrt zatekla na dužnosti predsjednika Zajednice športskih udruga Dugog Sela, uputio je dopredsjednik Zajednice  - Željko Melić, prikazavši ukratko životni put i brojne aktivnosti B. Deronje u Dugom Selu. Uz njega se vežu dugogodišnje aktivnost u Športskom ribolovnom društvu Dugo Selo, vođenje Društva i organizacija događanja te izdavanje monografije. Značajan doprinos dao je dugoselskom športu radeći u Zajednici kao član Odbora,  član Skupštine i predsjednik te član Upravnog vijeća Sportskoga centra. Preminuli Deronja bio je gradski vijećnik, predsjednik Mjesnog odbora Dugo Selo Jug, član Upravnog odbora Vinogradarsko-vinarske udruge „Terra st. Martini“. Na ovim i drugim dužnostima uvelike je pridonio u brojnim djelatnostima cijelog grada Dugog Sela.

Tople riječi zahvale i oproštaja uputio je dugoselski gradonačelnik  Nenad Panian  prisjećajući se zajedničkih aktivnosti i suradnje s preminulim Brankom.

Posljednji ispraćaj Branka Deronje održava se danas u 16 sati na Novom groblju u Dugom Selu.  

D1 D2 D3