Povodom blagdana Svih svetih danas je odana počast kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima kod Pošte te kod centralnog križa na Novom groblju. Vijence su položili i lampaše zapalili: izaslanstvo Grada predvođeno gradonačelnikom Nenadom Panianom, predstavnici Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Dugo Selo, braniteljskih udruga HVIDRA-e Dugo Selo i „Hrvatskih vitezova – ratnih veterana 1991.“ i MUP-a.

„Okupili smo se ovdje da odamo počast našim dečkima, da znaju da mislimo na njih i da ih se sjećamo, da znaju da su nama ostavili ono najdraže – Domovinu. Nije samo dovoljno staviti jedan vijenac, jednu svijeću, moramo ih uvijek nositi u srcu i svima pokazivati njihove slike i njihova imena jer oni su dali najviše, dali su svoje živote. Na današnji dan, prije Dana mrtvih, sjećamo ih se s dubokim pijetetom. I kad idemo na grobove naših najmilijih, sjećamo se onog najdražeg, njihovog lika i djela“, kazao je gradonačelnik Nenad Panian okupljenima na spomen-obilježju kod dugoselske Pošte.

Predstavnici Grada svijeće su zapalili i na posljednjim počivalištima prvog dugoselskog gradonačelnika Milivoja Obada Milčeca te Željka Ivaničeka, predsjednika Gradskog vijeća.

svi_sveti0.JPG svi_sveti1.JPG svi_sveti2.JPG svi_sveti3.JPG svi_sveti4.JPG svi_sveti5.JPG svi_sveti9_1.JPG svi_sveti9_2.JPG svi_sveti9_4.JPG