U Vatrogasnom domu u Ostrni 16. studenoga je održana sjednica skupštine Kluba vatrogasnih veterana Zagrebačke županije kojom je predsjedao predsjednik Kluba Josip Gerjević.

Gerjević je u izvješću o radu Kluba istaknuo kako je Klub vatrogasnih veterana Zagrebačke županije osnovan 2014. godine, kao drugi klub te vrste u Republici Hrvatskoj i kako mu je cilj briga o starijim i nemoćnim članovima, ali i daljnja suradnja s aktivnim vatrogastvom u segmentu u kojem životna dob članova kluba to omogućuje. U tom smislu jednoglasno je prihvaćen i program rada Kluba za iduću godinu. Na skupštini u Ostrni povećan je broj članova predsjedništva kluba te su kao novi članovi kluba kooptirani Željko Gašparović iz Brdovca te Mato Vujanković iz Vrbovca.

Skupštinu je u ime Grada Dugog Sela pozdravio zamjenik gradonačelnika Nikola Tominac, u ime VZZŽ, član predsjedništva Branko Arbanas, u ime VZG Dugo Selo predsjednik Nikola Rnjak, a u ime Kluba vatrogasnih veterana VZG Dugo Selo predsjednik Stjepan Harambaša. Skupštini su nazočili i gosti iz Slovenije te županijskog kluba vatrogasnih veterana Varaždinske županije.

Po završetku službenog dijela, a s obzirom na to da je prije nekoliko dana obilježen blagdan sv. Martina, domaćini su organizirali obred krštenja mošta.

                                                                                                                                                             N.H.M.

vet-ost1.JPG vet-ost2.JPG vet-ost3.JPG vet-ost4.JPG vet-ost5.JPG vet-ost6.JPG vet-ost7.JPG vet-ost8.JPG