Uz vatromet  i glazbu ove subote, 1. prosinca, na dugoselskom klizalištu uz Gradsku sportsku dvoranu, gradonačelnik Nenad Panian otvorio je vrata prvim klizačima ove sezone.

Nestrpljivi klizači željno su dočekali da među prvima testiraju novi led – a među njima bilo je svih generacija zaljubljenika u klizanje. Najmlađima su gradonačelnik i sveti Nikola tom prilikom darivali i slatkiše, dodatno ih razveselivši.

„Paljenjem svijeća pod našom dugoselskom vurom, kao i sada otvorenjem četvrte sezone klizališta započelo je vrijeme Adventa u Dugom Selu, najradosnijeg razdoblja u godini. Pozivam sve građane Dugog Sela, i okolice da dođu u naš grad – da upiju atmosferu našeg adventa“, poručio je gradonačelnik Panian.

Ravnatelj Sportskog centra Dugo Selo Miroslav Škrlec najavio je kako će klizalište biti za sve otvoreno do kraja siječnja sljedeće godine, a tijekom toga razdoblja bit će organizirane, ako i proteklih godina, brojne aktivnosti – od škole klizanja za najmlađe, do disco večeri. Uz klizalište i ove godine moguća je posudba klizaljki, a oni koji ipak žele imati stabilno tlo pod nogama te sa „sigurne“ udaljenosti promatrati klizače – to mogu učiniti kod adventske kućice, uz ponudu pića i jela. Ove godine okružje klizališta još je ljepše i raskošnije uređeno, spremno dočekujući svoje posjetitelje. Vatromet na kraju samog otvorenja i ove godine je omogućila Trgovina Jurec. 

I.G.O.

f0.JPG f01.JPG f02.JPG f1.JPG f10.JPG f11.JPG f12.JPG f13.JPG f14.JPG f16.JPG f17.JPG f2.JPG f3.JPG f4.JPG f6.JPG f7.JPG f8.JPG f9.JPG