Cijena boravka za 10 dana za jednu osobu iznosi 2.100 kuna, u što je uključen i dio prijevoza,a  dio prijevoza kao i uvijek snositi će udruga. Cijena boravka za 5 dana za jednu osobu iznosi 1.155 kuna u što je uključen i dio prijevoza, a dio prijevoza snosit će kao i uvijek udruga.

Nadamo se dobrom odazivu članova pa će se ići u dvije grupe tj. oni koji idu 5 dana. Uplate će biti u dvije rate, najkasnije do 15.7.2019. mora biti sve uplaćeno. Uplate se obavljaju kao i dosada uplatnicom koja se može dobiti u udruzi prilikom upisa. Do 1.6. udruga mora platiti akontaciju za potvrdu rezervacije pa molimo da se počne s uplatama što ranije. Članovi koji koriste boravak po 5 dana prva grupa je od 4.8. do 9.8., a druga grupa od 9.8. do 14.8.2019. kada se vraćaju i oni koji su boravili 10 dana.

Kapacitet objekta je 53 ležaja i nadamo se da ćemo ga popuniti. Svi članovi koji su sudjelovali u izvršavanju našeg programa imaju pravo koristiti odmor i boravak na moru. Možemo koristiti i usluge fizikalne terapije uz uputnicu i to samo oni koji borave 10 dana. O tome do 1.6. moramo javiti točan broj ljudi za terapiju. Za poklon smo još dobili pola sata medicinske masaže prema njihovom rasporedu i pola sata hidromasaže. Možemo koristiti i njihov bazen s toplom morskom vodom, a imat ćemo mogućnost izleta brodom po povoljnijoj cijeni. Boravak obuhvaća puni pansion te noćenje. Za sve informacije obratiti se predsjedništvu u vrijeme dežurstva ponedjeljkom od 10 do 12 sati telefonom 2752-142 ili usmeno.

Predsjedništvo udruge SUH Dugo Selo