Ovogodišnji tečajevi fotografije u organizaciji Multimedijalnog kluba Pozitiv namjenjeni su svim uzrastima. Polaziti tečajeve mogu svi, od mladih školaraca do starijih zaljubljenika u fotografiju. Nije bitno želite li samo naučiti osnove fotografije ili ste već iskusan fotograf koji želi podjeliti svoje znanje i možda naučiti nešto novo, svi su dobrodošli.Tečajevi će biti podjeljeni u teorijski dio nastave koji će se održavati četvrtkom i praktični dio nastave koji će se održavati nedjeljom u terminima koji će najviše odgovarati polaznicima. Na tečajevima možete naučiti osnove kadriranja, perspektive, svijetla, odabira motiva, vrste fotografije, razlike u fotoaparatima i foto opremi, kako koristiti fotoaparat i sve ostale teme koje će vas zanimati. Ako ne posjedujete vlastiti fotoaparat moći ćete koristiti fotoaparate Multimedijalnog kluba Pozitiv, te opremu njegovih članova. Tako da ako ste do sada naprimjer fotkali samo mobitelom i željeli kupiti pravi fotić, a niste znali koji, ovo su pravi tečajevi za vas. Pozovite i sve ostale zaljubljenike u fotografiju za koje mislite da bi ih ovakvi tečajevi mogli zanimati.

Prvi, uvodni sati održan je u četvrtak 30.8. u 19 h, a drugi će biti u nedjelju 2.9. u 17 h u prostorijama Multimedijalnog kluba Pozitiv na adresi Zagrebačka 24, Dugo Selo u zgradi Doma kulture (Dom HV-a) i Osnovne glazbene škole Dugo Selo. Ono što trebate ponijeti sa sobom su fotoaparat (ako ga posjedujete) i volju za upijanjem znanja. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na uvodnim satima slobodno nam se pridružite u idućim sati koji će biti objavljivani na facebook stranici Multimedijalni klub Pozitiv. Tečajevi traju do kraja 9-og mjeseca.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nam postavite pitanje preko facebook stranice Multimedijalni klub Pozitiv