Pučko otvoreno učilište Dugo Selo uključuje se treću godinu za redom u Noć kazališta. Dugoselska kazališna publika moći će, u subotu 17.studenoga u dvorani Preporod,  pogledati dvije predstave. Nova komedija Hit teatra „Julijin balkon“ na programu je u 19 sati. Ulaznica je 30 kuna. Slijedi još jedna komedija i to Teatra Kerekesh „Skupština“ s početkom u 20,30 sati. Cijena za ovu predstavu je 50 kuna.

 

Ukoliko želite pogledati obje predstave, organizator nudi paket ulaznica po cijeni 60 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u POU Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, tel.: 01/2753 419 i knjižari DeNova, Josipa Zorića 23, tel.: 01/2775 500.

Manifestacija Noć kazališta, pokrenuta u Narodnom sveučilištu Dubrava, doživjet će 2018. godine svoje jubilarno, deseto ostvarenje zaredom. Od samog početka održavala se treće subote u mjesecu studenome, tjedan dana prije svakogodišnjeg proglašenja laureata Nagrade hrvatskog glumišta Hrvatskog društva dramskih umjetnika. To je oblik sustavne popularizacije kazališne umjetnosti na svim izvedbenim razinama i za sve dobne skupine koja podiže javnu vidljivost i učinkovito utječe na razvoj publike.

Ovogodišnja, jubilarna manifestacija održat će se 17. studenoga 2018. godine. Predsjednica Republike Hrvatske pokroviteljica je ovogodišnje Noći kazališta.Manifestaciju podupiru: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Grada Zagreba i Gradski ured za kulturu.