Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine, prigodom Dana žena, organizira „Noć žena“. Večer glazbe, plesa i romantike održat će se 10. ožujka. U Dvorani „Preporod“ na programu je glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ s početkom u 20 sati. Cabaret predstave bile su popularne i u 20-tim godinama prošlog stoljeća. U to, kako kažu, ludo i sretno doba koje je obilježio ples charleston, posjetitelje će, nakon predstave, odvesti Limena glazba i plesači KUD-a „Preporod“.

Svestrani „Preporodaši“ ponovit će tako zapaženi nastup s nedavnog Dugoselskog fašnika. A poslije vrckavog plesa i dobre glazbe u dvorani, odlična atmosfera nastavit će se u obližnjem Caffe baru „Gold“ gdje će za posjetiteljice i njihovu pratnju biti upriličen mali domjenak. Na meniju su fini sirevi poznate Obiteljske sirane Kusanovec koji će se sljubljivati s vinom. Također, bit će slatkog iznenađenja...  Žene očekuje i prigodan dar – crvena ruža.

Kao i lani,  obavezan je crveni ruž za žene i leptir mašna za muškarce. Po želji, dress code može biti kao iz zlatnog doba charlestona.

Stoga, ne propustite ovaj lijepi događaj posvećen ženama. Autor cabareta „Adam i ona“ i glavni glumac je vrhunski vokal Adam Končić, na klaviru ga prati Oliver Belošević. Predstava je svojevrstan povratak u prošlost grada Zagreba u kojoj su na repertoaru pjesme nastale 30 – tih godina prošlog stoljeća, ljubavnu poeziju poznatih pjesnika, te priče i anegdote vezane na vječnu temu muško – ženskih odnosa.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, tel. 01/2753 419 i knjižari Denova, tel. 01/2775 500. U cijenu ulaznice je uključena i besplatna konzumacija pića za žene u Caffe baru „Gold“.