Za predsjednicu GO SDP izabrana je Jadranka Robić, a dosadašnji predsjednik Stjepan Štefinovec na konvenciji je izabran za zamjenika predsjednice. Za svaku je funkciju predložen po jedan kandidat koji je i izabran, a za gradski odbor troje kandidata koliko se i biralo – kazala je novoizabrana predsjednica Ona iz programa rada ističe jačanje stranke, postizanje njene prepoznatljivosti te svega što je za dobrobit Grada i Županije.

Županijski odbor i predsjedništvo Stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti za Zagrebačku županiju održao je 6. prosinca u Dugom Selu sjednicu kojom je predsjedao predsjednik ŽO Zvonimir Kunić. Sjednici je prisustvovao i sam predsjednik stranke Milan Bandić. Tema sjednice bile su pripreme za sjednicu Skupštine Zagrebačke županije, a prema Kunićevim riječima, jednoglasnom odlukom, zauzet je stav kako će stranka Bandić Milan 365 u Županijskoj skupštini surađivati s HDZ-om i HSLS-om.

Predstavnici HDZ-a Dugo Selo svečano su položili vijence i zapalili lampaše kod spomenika poginulim braniteljima u Dugom Selu za Dan neovisnosti. Darjan Budimir tom je prigodom uputio nekoliko prigodnih riječi. „danas se prisjećamo naših branitelja koji su dali život za neovisnu i slobodnu hrvatsku državu.