Aktiviranje članstva, osnaživanje organizacije i privlačenje novih članova, neki su od prioriteta novog vodstva GO HSS-a Dugo Selo izabranog na sinoć održanoj redovnoj izbornoj skupštini. Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Stjepan Babić.

Tridesetogodišnji Dugoselac po zanimanju je mag. prometa, zaposlen u realnom sektoru, aktivan u društvenom životu. Istaknuti je sportaš, vodi svoj Boksački klub. Predstavljajući se, naveo je kako će HSS za tri godine biti višestruko jači, smatra da je stranka u idealnoj situaciji jer su druge pokazale svoj maksimum.

 „U narednom razdoblju čeka nas puno posla, prvenstveno na okupljanju članstva koje je zbog razno raznih događanja na političkoj sceni raštrkano. Treba im ponovno vratiti vjeru u HSS, aktiviranje članstva i jačanje organizacije će biti naša primarna zadaća“, izjavio je novizabrani predsjednik dugoselskog HSS-a Stjepan Babić.

Njegovi zamjenici su Željko Cigrovski i Jelena Kokot. Tajnik je Ivica Klarić, blagajnik Predrag Birt. U odboru su Željka Tomas, Marjan Kokot, Jadranko Husarić, Antun Bauer, Branko Marenić, Mladen Slavić, Željko Ivančan, Josip Horvatiček i Vlado Kruhak. Članovi skupštine ŽO HSS-a su Babić i Branko Marenić. Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnio je Vlado Kruhak. Istakao je kako je HSS, nakon loših rezultata na zadnjim lokalnim izborima, upao u pasivu. Pogodio ih je i gubitak dobrog vodstva odnosno pok. Željka Ivaničeka koji je stranku odlično vodio. No, unatoč stagnaciji, stranka se nije raspala, dolazi mlađa jezgra, radit će se za povratak u poziciju obnašanja vlasti i nastavak radićevske tradicijske. Skupštinu je podržao Ivan Remenar, član GO HSS-a te predstavnik ŽO HSS-a Zagrebačke županije poručivši kako je druženje i međusobna komunikacija bitan čimbenik u HSS-u, povezati se sa susjednim organizacijama i stvoriti dobru platformu za zajedničko djelovanje.

AMŠ

 

HSS_Dugo_Selo2.jpg HSS_Dugo_Selo3.jpg HSS_Dugo_Selo4.jpg HSS_Sugo_Selo1.jpg