Pave Vukelić ponovo je izabran za predsjednika Gradske organizacije „Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365“ na izbornoj skupštini koja je 20. lipnja održana u Andrilovcu. Za njegove zamjenike izabrani su Željko Remenar i Lovro Darojković, za tajnicu Ivana Perković, a za članove Izvršnog odbora Damir Puž, Marko Nuić, Mirica Rustambeg, Ivica Franjčić i Goran Vukelić.

 

U izvješću o dosadašnjem radu organizacije Ivana Perković istaknula je brz napredak stranke u organizacijskom i kadrovskom smislu te uspjeh na lanjskim lokalnim izborima na kojima je, u kratkom roku nakon osnivanja, BM 365 osvojila dva mjesta u Gradskom vijeću Grada Dugog Sela te postala značajan politički faktor u Gradu. Stranka i dalje jača i radi na povećanju broja članova – zaključila je Perković.

Priznanje radu organizacije dao je i tajnik Županijske organizacije stranke Zvonko Kunić, a skupštini su, pored članova, nazočili i brojni gosti. U ime županijske organizacije HDZ skupštinu je pozdravio saborski zastupnik Mato Čičak rekavši kako koalicija HDZ-a i BM 365 pokazuje izvrsne rezultate u Županiji i u Dugom Selu, te zamjenik gradonačelnika Grada Dugog Sela Nikola Tominac koji je zahvalio stranci BM 365 na suradnji u Gradskom vijeću i u potpori projekata važnih za Grad Dugo Selo. N.H.M.

 

BM_365_1.jpg BM_365_2.jpg BM_365_3.jpg BM_365_4.jpg BM_365_5.jpg BM_365_6.jpg