Ekipa DVD-a Ježevo, mladež ženska osvojila 3. mjesto u konkurenciji 8 ekipa na županijskom natjecanju Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, plasiravši se na državno natjecanje. Zavidan rezultat ostvarila je i ekipa djeca muška, osvojivši 10. mjesto u konkurenciji 49 ekipa.

Time je tekuća godina zatvorena s nizom odličnih rezultata uz poveći broj osvojenih prvih mjesta na natjecanjima, a gdje se osobito ističu djeca kao najaktivnija te koja su prisustvovala na mnogim natjecanjima unutar županije, ali i šire. 

„Ovom prilikom, prvenstveno, velika zahvala djeci svih uzrasta. Našoj ježevečkoj djeci te djeci iz Ostrne i Rugvice koja se žele priključiti, trenirati i natjecati se zajedno s našim ekipama. Zahvaljujemo se na volji i trudu pri svakom treningu i natjecanju. Što su nas svakim svojim rezultatom uveseljavala i davala nam elana za daljnjim i ugodnim radom u DVD-u, jer na njima ostaje budućnost, a za njih naš trud. Velika zahvala i voditeljima ekipi na utrošenom privatnom vremenu i strpljenju u radu s djecom. Zahvala i roditeljima na razumijevanju i podršci. Na kraju, zahvala svim članovima vodstva DVD-a, koji imaju razumijevanja i sluha na svemu što radimo za ostavštinu našoj djeci“ – DVD Ježevo.

Izvor: Facebook, DVD Ježevo