Zajedničko božićno druženje malih vatrogasaca koje je pokrenulo vodstvo DVD-a Sop-Hrušćica prije dvije godine, nastavljeno je i ove godine ali uz dodatni humanitarni smisao kojem su se pridružili mali vatrogasci iz DVD-a Rugvica i DVD-a Savski Nart, a održano je u subotu 2. prosinca u prostoru doma u mjestu Sop.

 

Ideja da se mali vatrogasci okupe i svojim malim ručicama prenesu svoje kreativne ideje na papir, glinu, balone, vunu i druge materijale te se potom pred Badnjak ponovo okupe i okite zajednički bor poduprla je Vatrogasna zajednica Općine Rugvica pozvavši svu djecu iz svojih dobrovoljnih vatrogasnih društava da nastave ideju o zajedničkim kreativnim druženjima, a ponajviše kada ona imaju humanitarni cilj.

„Ulaznica“ za ovo druženje bio je poklončić koji su mali vatrogasci donijeli sa sobom i namijenili ga za darivanje djece u domu i djece kojima je takav poklon potrebniji, pa su se tu našli slatkiši, crteži, čestitke, pisma, igračke, slikovnice, plišanci ali i odjeća. I sve što su maleni vatrogasci sakupili ,veliki će vatrogasci predati u prigodnom posjetu jednom od domova kako bi malo druženje postiglo veliki cilj u ovo blagdansko vrijeme.

 

v1.jpg v2.jpg v3.jpg v4.jpg v5.jpg v6.jpg v7.jpg