Komedija „Prijatelji“ KUD-a ”Vrhovje župe Dubranec” izazvala je veliki interes pa je Društveni dom Rugvica bio jučer popunjen do posljednjeg mjesta. Kulturni događaj organizirao je KUD „Tančec“ čija se predsjednica Željka Baić na dobroj suradnji i pomoći oko organizacije zahvalila zamjeniku načelnika Nenadu Jakšiću i predsjednici Općinskog vijeća Ani Munić.

Zabavnu predstavu gledao je i rugvički načelnik Mato Čičak. Autori ove hvaljene predstave su Izvor Oreb i Emilija Karlavaris, a govori o susjedima posvađanima oko zemlje. S vremenom dolazi iseljenik-povratnik iz Amerike i pokaže se da je zemlja zapravo njegova. Dok traju prepucavanja, iskrsne nekoliko ljubavi između aktera, a na kraju se svi pomire. Uz mnogo smijeha, u Domu je vladala opuštena atmosfera, a kako se čulo, organiziranje ove kazališne večeri bio je pun pogodak te se očekuje još sličnih događanja.

Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_1.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_10.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_11.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_12.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_13.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_14.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_15.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_2.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_3.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_4.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_5.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_6.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_7.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_8.JPG Predstava_Prijatelji_u_Rugvici_9.JPG