Designer Outlet Croatia u Trgovačkoj zoni "Rugvica" otvara svoja vrata danas, 21. lipnja u 17 sati.

 

Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping. Oni već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu, koji je svoja vrata otvorio prošlu jesen.

Novi će outlet na 15 tisuća metara kvadratnih ponuditi više od stotinu vrhunskih modnih i lifestyle brendova po 30 do 70 % nižim cijenama u odnosu na preporučene maloprodajne cijene. Ponuda će uključiti Heraldi koji donosi brendove Joop!, Strellson i Canali te XYZ Outlet s nekim od najvećih modnih imena, uključujući Hugo Boss, Emporio Armani, Antony Morato, koji će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg ukusa. Žene će se uskoro moći prepustiti kupovini u trgovinama Guess, Armani Exchange, Sportina i mnogim drugima. Brandovi, kao i posebne ponude povodom otvorenja, već su objavljene na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia.

Designer Outlet Croatia počastit će posjetitelje velikim koncertom Severine uživo u četvrtak 21. lipnja, s početkom u 20 sati. Na dan otvorenja, u četvrtak 21. lipnja, centar će raditi do ponoći, dok će od petka 22. lipnja do nedjelje 24. lipnja raditi produljeno do 22 sata. Tijekom ta četiri dana, od četvrtka do nedjelje, predviđene su i posebne autobusne linije do i od centra.