Na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća Općine Rugvica, održanoj 8. rujna, u nazočnosti premijera Andreja Plenkovića i mnogobrojnih gostiju i uzvanika, dodijeljene su ovogodišnje nagrade i priznanja Općine Rugvica, o čemu je vijeće donijelo odluku na 13. sjednici održanoj 4. rujna.

 

Najboljom učenicom generacije OŠ Rugvica proglašena je Lorena Šver koja je dobila priznanje i novčanu nagradu 2.000 kuna.

Najboljim učenicama strukovnih škola proglašene su Danijela Vranjić i Sara Kukor, a najboljim gimnazijalkama Ines Mijić i Marina Sedlić, koje su također dobile priznanja i istovjetnu novčanu nagradu 2.000 kuna.

Istovjetna priznanja i nagrade dobile su i Tajana Puljić, kao najbolja studentica diplomskog studija te Saša Pejić i Ružica Duvnjak, kao najbolji studenti preddiplomskog studija.

Monika Sever dobila je nagradu za međunarodne uspjehe u glazbenim i folklornim natjecanjima te za promociju Općine Rugvica, a DVD Sop Hrušćica za iznimni rezultat na županijskom natjecanju VZ Zagrebačke županije.

Za izniman doprinos razvoju Općine Rugvica nagradu je dobio Jadranko Husarić, koji se zahvalio u ime svih nagrađenih na svečanoj sjednici Općine Rugvica.

Priznanje za aktivno sudjelovanje u organizaciji kulturnih i društvenih događaja na području općine dobio je Mario Popović, za dugogodišnji uspješan rad s mladima u Muškom rukometnom klubu Rugvica   priznanje je dobo Hrvoje Džigumović, a za uspješno djelovanje u lovstvu Robert Horvat.

Nagrade i priznanja uručili su predsjednica Općinskog vijeća Rugvice Ana Munić i načelnik općine Mato Čičak.

                                                                                                                                                                                                                            N.H.M.

f0.JPG f1.JPG f10.JPG f11.JPG f12.JPG f2.JPG f3.JPG f4.JPG f5.JPG f6.JPG f7.JPG f8.JPG f9.JPG