Prvi kvalifikacijski turnir Coca-Cola Cupa 2019. Zagrebačke županije održat će se u subotu 26.siječnja u sportskoj dvorani OŠ Rugvica s početkom u 10 sati. Sve zainteresirane ekipe mogu se besplatno prijaviti i na dan održavanja turnira u dvorani. Uz mnogobrojne prijavljene ekipe, na tribina će ih bodriti osnovnoškoloci i srednjoškolci iz Topuskog. Program otvaranja podržat će i predstavnici općine Rugvica, te sportski dužnosnici.

 

Osim borbe za plasman na županijsko finale i ultimativni cilj- plasman na državnu završnicu u Splitu, mali nogometaši imat će priliku osvojiti i majice s potpisom našeg proslavljenog reprezentativca Marcela Brozovića koji je spremno podržao projekt.

Velika karavana nogometnih turnira Coca-Cola Cupa  u Zagrebačkoj županiji nastavit će se turnirima u Samoboru, Ivanić Gradu, Velikoj Gorici, Svetom I. Zelini i Dugom Selu.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

 

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova: Coca- Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika. Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika. Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u 22. godine osjetile što su to sport, druženje i zabava.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/

 ''Coca-Cola Cup Hrvatska'': https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/