________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

dv1Prostor Društvenog doma u Jalševcu Nartskom, Općina Rugvica odlučila je prenamijeniti u dječji vrtić, te su u tom smislu ishođene sve potrebne dozvole, a ovih dana započeli su i građevinski radovi, koji bi trebali biti okončani do kraja ljeta 2017.godine. Namjera Općinske uprave je da navedeni vrtić sa radom započne najkasnije tijekom listopada 2017.godine, te da mještani Općine Rugvica u konačnici plaćaju manju cijenu smještaja djece u vrtiću, slijedom čega će Općina Rugvica uskoro raspisati natječaj za zakup predmetnog poslovnog prostora.

S tim u svezi, a prije raspisivanja natječaja za zakup poslovnog prostora, pozivaju se svi poslovni subjekti zainteresirani za otvaranje dječjeg vrtića u prostoru bivšeg Društvenog doma u Jalševcu Nartskom da 9. 6. 2017. g. u 8.00 sati u zgradi Općine prisustvuju prezentaciji projekta i razgovoru s Općinskim načelnikom.

Napominjemo da je navedeni sastanak sa potencijalnim zakupnicima poslovnog prostora isključivo informativnog karaktera nakon kojega će Općina Rugvica i formalno započeti sa postupkom natječaja za zakup poslovnog prostora / dječjeg vrtića.

                                                         OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                                          Mato Čičak 

dv1 dv2 dv3 dv4 dv5 dv6 dv7