amk ds plakatAMK Dugo Selo ove godine 17. travnja (nedjelja) organizira natjecanje u ocjensko spretnosnim vožnjama na gradskom parkiralištu kod nogometnog igrališta u Ferenčakovoj ulici.

Natjecanje je ove godine uvršteno u sustav bodovanja za Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Sjeverne lige, a prema tradiciji, pravo nastupa imaju i "nelicencirani" natjecatelji, tj. sve punoljetne osobe sa položenim ispitom minimalno B kategorije u sklopu dijela natjecanja pod nazivom Otvoreno prvenstvo grada Dugo Selo.

 "Prema dosada održanim natjecanjima, a ovo nam je 5. po redu u nizu, možemo tvrditi da je organizacija ovog automobilističkog događaja u Dugom Selu vrlo uspješna, što nam dokazuje konstantan porast broja natjecatelja, ali i gledatelja. Baš zbog toga svake godine pokušavamo dodatno "začiniti" našu utrku sa nekim interesantnim sadržajima, kako bismo privukli što više mladih da isprobaju ovu disciplinu, ali i da zainteresiramo i mještane da dođu pogledati vozačke vještine vozača iz cijele Hrvatske, te gostiju iz Srbije i Bosne i Hercegovine.
Jedan od vrlo bitnih detalja jesu sponzorske praktične nagrade koje natjecatelji "amaterskog" dijela natjecanja mogu osvojiti." - rekao nam je Hrvoje Čižmek, sportski direktor AMK Dugo Selo.

Kako je i navedeno, organizator se ove godine potrudio da dovede goste iz Fićo fan kluba iz Zagreba da izlože svoje oldtimer limene ljubimce u sklopu natjecanja, a za one najmlađe, Drift team Jazbina iz Dubrave će cijeli dan plijeniti njihovu pažnju driftajući svojim autićima na daljinsko upravljanje.
Osim tih detalja, raznovrsan vozni park trkačih automobila, izložba styling automobila, prezentacija sponzora natjecanja, te miris benzina i spaljenih guma sigurno su dobri razlozi da u nedjelju 17. travnja dođete i pogledate 5. Nagradu Dugog Sela.

Sve informacije o samom događaju dostupne su Vam na facebook stranici natjecanja  https://www.facebook.com/events/1032637300162090/ pa kliknite i pogledajte što Vam AMK Dugo Selo sprema 17. travnja ove godine. Tko zna, dok pregledavate stranicu, možda se i sami odlučite provesti među čunjevima i usput osvojite pehar i koju praktičnu nagradu. U svakom slučaju, navratite te nedjelje do Srednje škole i podržite naše dugoselske vozačice i vozače u borbi za što boljim plasmanima.

amk ds plakat