________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DUGOSELSKA KRONIKA 598 ZA TISAK kolor Page 1

 

U prodaji je 598. broj Dugoselske kronike. U novom, uskrsnom broju najljepše želje građanima povodom najvećeg kršćanskog blagdana uputili su mnogi.

 Izdvajamo tekstove o nastavku gradnje cjelovitog sustava odvodnje za Dugo Selo i Rugvicu vrijednog 170 milijuna kuna te aktualnu problematiku dugoselskog suda kojeg, prema najavama, očekuje dodatno ukidanje ovlasti. Donijete su nove odluke na gradskom te općinskim vijećima, donosimo izvještaje. Tu su i vijesti o aktivnostima udruga, vatrogasnih društava te institucija koje djeluju na našem području. Sportaši su bili aktivni, saznajte najnovije rezultate. U vijestima iz kulture čitajte o odrigranim predstavama i izložbama, a pročitati možete i kako je bilo na tradicionalnoj likovnoj radionici "U susret Uskrsu". Sve to i još više, na stranicama vaše i naše Dugoselske kronike.