________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

savjet mladih - škola trčanjaVažnost tjelesne aktivnosti svi dobro znamo, no mnogi nikako da pronađu vremena ili pak odaberu onu koja im je po mjeri. Ako se prepoznajete u ovome opisu pažljivo pročitajte sljedeće: trčati se može gdje god želite i kad god želite i trčati može svatko, bez obzira na životnu dob i tjelesnu predispoziciju.

Kod rekreativnog trčanja nema termina kojima se trebate prilagođavati niti bilo kakvih ograničenja. Jako je važno prije no što se trčanjem počnete baviti naučiti kako pravilno trčati, jer time ćete izbjeći upale mišića i ozljede te ćete trčanjem svome tijelu osigurati učinkovitu tjelovježbu. Po završetku škole imat ćete vještine i znanja zahvaljujući kojima ćete moći trčati gdje i kada želite.

Znanja i vještine i pravilnom trčanju naučit će vas stručni i profesionalni tim AK MARTIN DUGO SELO. Naučit ćete čemu služi zagrijavanje, zašto su važne vježbe istezanja, kako trčati, a da se ne zadišete, kada i zašto pojačati i smanjiti tempo te kako se prilagoditi zemljanoj, šljunčanoj ili betonskoj podlozi. Trčanje je ozbiljna stvar i promijenit će vam život. Riješit će vas nervoze i osloboditi stresa, pomoći vam da se dovedete u formu te vas naučiti kako se postavljaju i ostvaruju ciljevi.

Otresite stres, ustanite sa stolca i zaboravite na meki zagrljaj kreveta. Krenite u školu!  Od prvoga cilja, treninga, dijeli vas samo jedan obrazac! Računamo da su interes i dobra volja već tu, a tenisice spremne.

Prijavi se u ŠKOLU TRČANJA putem slanja sljedećih podataka (IME I PREZIME, DATUM I GODINA ROĐENJA, MJESTO PREBIVANJA, KONTAKT BROJ, ISKUSTVO U BILOKAKVOJ TJELESNOJ AKTIVNOSTI DA/NE).
Prijave su u tijeku do 29.2.2016. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.