________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

funtekž resizeBlagoslovljen Božić i uspješna 2016. godina

Poštovani žitelji Općine Brckovljani,

U godini koja je uskoro iza nas, želja je da zaboravimo prepreke i probleme na koje smo nailazili tijekom godine.

 

Bila je ovo godina kontinuiranog rada  kako bi žiteljima omogućili što kvalitetniji život u našoj sredini.

Ulagalo se prema mogućnostima u razvoj Općine, a zahvaljujući vlastitim sredstvima i potpori drugih institucija izvršavali planove i programe koji su bili planirani.

Pred nama je blagdansko vrijeme, kada se obitelj okuplja u zajedništvo, kad nam Božić vraća vjeru u istinske vrijednosti koje njegujemo jedni prema drugima.

Božićni blagdani vrijeme su međusobnog povezivanja, praštanja, ljubaznosti, iskrenosti. Nadolazeći dani prilika su i za veselje te obiteljsko druženje.

Želim svima u ime Općine Brckovljani, da 2016. godina bude pozitivnija i vedrija uz nastojanje da učinimo što je moguće više  i bolje za dobrobit svih koji žive na području Općine Brckovljani.

Dočekajmo 2016. godinu u miru i dobrim željama,  da nam cijela godina obiluje zdravljem i srećom, a svim žiteljima Općine Brckovljani neka i ovi blagdani budu ispunjeni radošću i mirom.

Blagoslovljen Božić i uspješna 2016. godina

 

Općinski načelnik

Željko Funtek