motomrazovi 11Crveno-bijela kolona motoriziranih članova Moto kluba Dugo Selo jučer se provozala gradskim ulicama donoseći blagdanski duh – nesebičnog darivanja i veselja. Svim klincima koji su se u poslijepodnevnim satima našli u centru grada, podno dugoselske vure – Motomrazovi su poklanjali slatke paketiće, a svakom zainteresiranom djetetu (možda budućem bajkeru ili bajkerici) pokazali svoj motor, posjeli na njega i zajedno se za uspomenu fotografirali…

Vesela povorka Motomrazova nakon okrjepe u San Martinu uputila se do gradskog klizališta kod Sportske dvorane gdje je također svojim poklonima iznenadila svako dijete. A kako smo i najavili – svoje motorizirane ljubimce nakratko su zamijenili klizaljkama, hrabro se otisnuvši na led – neki od njih po prvi puta!

Poznato je da bajkeri imaju veliku srce, tako da je ovogodišnja akcija Motomrazova imala i humanitarni predznak. Ciljanom posjetom obitelji Bujanović u Lukarišću ne samo da su iznenadili, već i razveselili njihovo petero malodobne djece, darivajući ih poklonima iz donacije trgovačkog lanca „DM“.   

Podsjećamo kako članovi MK Dugo Selo svake godine, od 2007. godine, organiziraju akciju dijeljenja slatkih darova najmlađim sugrađanima, čime se i naš klub pridružuje nizu hrvatskih moto klubova koji u ovo blagdansko vrijeme redovito darivaju djecu.

I.G.O. 

motomrazovi 11 motomrazovi 1 motomrazovi 2 motomrazovi 3 motomrazovi 4 motomrazovi 5 motomrazovi 6 motomrazovi 7 motomrazovi 8 motomrazovi 9 motomrazovi 10