tk rugvica završno 1Taekwondo klub Rugvica održao je svoje tradicionalno završno okupljanje u subotu 19. prosinca u školskoj sportskoj dvorani OŠ Rugvica. Tom prigodom obavljeno je fotografiranje za klupski kalendar te uz rezime ovogodišnjih rezultata dodijeljena su priznanja i nagrade najboljima u 2015. Načelnik Općine Rugvica Mato Čičak podijelio je osvajačima medalji na državnim prvenstvima nagrade Općine Rugvica, njih 10 dobilo je po 300 kuna.

Inače ove godine Taekwondo klub Rugvica nastupio je na 58 natjecanja - od toga 11 u inozemstvu, bilo samostalno, bilo kao dio selekcije Zagrebačke županije. Izuzetan uspjeh postignut je sudjelovanje u reprezentaciji Hrvatske na dva Europska prvenstva na kadetskom je nastupila Analena Brandić, a na juniorskom Mario Zekić. Na državnim prvenstvima osvojeno je 11 medalji, od toga imamo tri državna prvaka, Analena Brandić na kadetskom prvenstvu Mario Zekić na juniorskom i Antonio Hrdan na studentskom prvenstvu Hrvatske. U ovoj godini osvojeno je 237 medalji od toga 98 zlata, 75 srebra i 64 bronce. U ekipnom plasmanu TK Rugvica 9 puta je bio prvi, 7 puta drugi, 10 puta treći, a 15 puta plasirao se od 4. do 6. mjesta. Najvredniji ekipni plasman je treće mjesto juniora na državnom prvenstvu. Po kategorijama najbolji u ovoj godini bili su: kadet-Antonio Mamić, kadetkinja-Antonia Krajnović, juniorka, seniorka Ana Šaravanja, junior, senior-Ivan Šapina, mlađui kadet Toni Dujić, mlađa kadetkinja Dora Jazvić, vrtićanac Marino Matić ,vrtićanka Elena Piljić, u formama kod muških najbolji je bio Borna Krčar, a kod ženskih Ena Anić. Ssveukupno najbolji natjecatelj je Mario Zekić - prvi na juniorskom prvenstvu države, treći na seniorskom te sudionik Europskog prvenstva za juniore.

Gledajući u cijelosti – bila je ovo još jedna uspješna godina iza nas. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u našem radu i omogućili ove rezultate i sve najbolje svima u Novoj Godini.

Darko Hrdan predsjednik TK Rugvica

tk rugvica završno 1 tk rugvica završno 2