Facebook

YouTube

HomePolitikaPredizborni skup dugoselskih kandidata „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti„

Predizborni skup dugoselskih kandidata „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti„

bandić 1Na rukometnom igralištu kod POU Dugo Selo danas je u poslijepodnevnim satima održan predizborni stranački skup „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti“ na kojem su se dugoselskim biračima predstavili kandidati na predstojećim izborima. Skup je pozdravio kandidat za gradonačelnika Drago Boščić kao i njegovi zamjenici Marko Nujić i Lovro Darojković, a tom prilikom predstavljeni su i svi kandidati za Članove Gradskog vijeća Grada Dugog Sela - Pave Vukelić, kao nositelj, zatim Željko Remenar, Damir Puž, Ivana Radomilović, Lovro Darojković, Ivica Franjčić, Mladen Lekić, Dražen Buljić, Ivica Žgela, Ivica Grgošić, Valentina Boščić, Ivan Klepac, Neveka Šop, Sanja Vukelić, Marijana Franjčić, Matea Nujić, Kristina Vukelić.

        Iako najavljivan, predsjednik stranke Milan Bandić nije mogao doći, već je skup posjetila njegova izaslanica Mirka Jozić prenijevši njegove pozdrave. Tom prilikom je kazala „Kvalitetniji i viši standard života to je Bandić ostvario u Zagrebu u svojih 17 godina, a Dugo Selo ima ogroman potencijal, da krene na taj put. Ovaj grad je idealno mjesto za razvoj poljoprivrede, obiteljskog turizma, mogu se napraviti brojni kulturni, sportski i drugi sadržaji, osnovati se nove poduzetničke zone, za zapošljavanje mladih“. Uz poruku „Ne smijemo se prepustiti, već se trgnuti i krenuti raditi i razvijati se jer ako se ne bavite politikom, politika će se baviti vama“, Jozić je pozvala sve da izađu na izbore i glasuju za listu Bandić Milana.

        Dugoselski predsjednik te ujedno kandidat za gradonačelnika Drago Boščić, između ostalog je naveo kako je stranka na području grada osnovana prije dvije godine i sada broji preko 250 članova. Upozorio je na „devastirajući situaciju koja vlada u gradu“, kazavši kako se „iz Dugog Sela odlazi – odlaze mladi, odlaze firme, a grad postaje sve veća spavaonica Zagreba“. Osvrnuo se na poraznu statistiku izlaznosti na lokalne izbore u Dugom Selu – manje od 40 posto, stoga je pozvao sve da izađu na izbore „jer mi možemo promijeniti Dugo Selo“, .

Među gostima skupu se obratio i kandidat za župana Zagrebačke županije Zvonko Kunić koji naglasio da se „Zagrebačka županija s razlogom zove Zagrebačka – jer upravo u našoj metropoli većina građana županije radi, svakodnevno putuje, školuje se, studira, pronalazi kulturne, sportske i ine sadržaje, liječi se, odlazi u bolnice. Zato nije čudo da mnogi gradovi županije, a tako i Dugo Selo, još više žele ojačati veze sa Zagrebom“. Kandidatkinja za zamjenicu župana Anita Sušac poručila je kako će se zalagati za OPG-e, a među gostima bili su i predsjednik Općinske organizacije Rugvica Ivica Gavran te kandidat za gradonačelnika Svetog Ivana Zeline Stjepan Bertovec. Skup na rukometnom igralištu popraćen uz nastup glazbenog banda i uz besplatnu ponudu gulaša.  I.G.O.

bandić 1 bandić 2 bandić 3 bandić 4 bandić 5 bandić 6 bandić 7 bandić 8

Najave događanja

Svibanj 2017
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Tečajevi POU Dugo Selo

Go to top