Facebook

YouTube

HomePolitika

Postizborna noć protekla u iščekivanju rezultata: VEĆINA KANDIDATA DIJELILA RADOST I RAZOČARANJE U IZBORNIM STOŽERIMA

Osnivanje izbornih stožera i zajedničko očekivanje rezultata koji pristižu s birališta postalo je uobičajeno za većinu kandidata koji su izašli na izbore, posebno onih stranačkih. Naši novinari sinoć su obišli nekoliko izbornih stožera u kojima su se iz časa u čas izmjenjivale sreća i razočaranje, no optimizam se nije gasio sve dok nisu bili i službeno obrađeni i upisani svi listići od strane izbornih povjerenstava.

Opširnije:Postizborna noć protekla u iščekivanju rezultata: VEĆINA KANDIDATA DIJELILA RADOST I RAZOČARANJE...

U ponoć počinje izborna šutnja koja traje do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju 21. svibnja

img logo-izbori-2017Danas do ponoći svi kandidati i stranke nedjeljnih lokalnih izbora mogu biračima predstavljati svoje izborne programe i kandidate, jer nakon ponoći počinje izborna šutnja koja će potrajati sve do dana izbora, do zatvaranja biračkih mjesta u 19 sati. Za vrijeme izborne šutnje zabranjuje se javno predstavljanje i obrazlaganje izbornih programa sudionika biračima, nagovaranje birača da glasuju za određenu kandidacijsku listu ili kandidata, objavljivanje procjena izbornih rezultata kao i objavljivanje prethodnih, neslužbenih rezultata izbora, izjava i intervjua sudionika izborne promidžbe te navođenje njihovih izjava ili pisanih djela.

Opširnije:U ponoć počinje izborna šutnja koja traje do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju 21. svibnja

Predizborno obraćanje liste HKDU Marko Veselica: Odgovorno, časno i pošteno

hkdu1Nositelj liste HKDU – dr. Marko Veselica za Grad Dugo Selo Jozo Marunica održao je 18. svibnja predizborno okupljanje svoje liste sa simpatizerima na Arcusovom trgu u Dugom Selu. Marunica je istaknuo kako je njihov slogan „odgovorno, časno i pošteno“ te kako je u skladu s tim sloganom sastavljena i lista. Istaknuo je kako je ključni dio programa očuvanje hrvatske obitelji kojoj, kao i hrvatskim braniteljima, treba vratiti dostojanstvo.

Opširnije:Predizborno obraćanje liste HKDU Marko Veselica: Odgovorno, časno i pošteno

Predizborni skup dugoselskih kandidata „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti„

bandić 1Na rukometnom igralištu kod POU Dugo Selo danas je u poslijepodnevnim satima održan predizborni stranački skup „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti“ na kojem su se dugoselskim biračima predstavili kandidati na predstojećim izborima. Skup je pozdravio kandidat za gradonačelnika Drago Boščić kao i njegovi zamjenici Marko Nujić i Lovro Darojković, a tom prilikom predstavljeni su i svi kandidati za Članove Gradskog vijeća Grada Dugog Sela - Pave Vukelić, kao nositelj, zatim Željko Remenar, Damir Puž, Ivana Radomilović, Lovro Darojković, Ivica Franjčić, Mladen Lekić, Dražen Buljić, Ivica Žgela, Ivica Grgošić, Valentina Boščić, Ivan Klepac, Neveka Šop, Sanja Vukelić, Marijana Franjčić, Matea Nujić, Kristina Vukelić.

Opširnije:Predizborni skup dugoselskih kandidata „Bandić Milana 365 – stranke rada i solidarnosti„ ...

MOST – predstavljena kandidacijska lista za gradonačelnika i Vijeće Grada Dugog Sela

most1Sinoć je u Gradskoj vijećnici predstavljena kandidacijska lista MOST-a nezavisnih lista Dugo Selo za izbor gradonačelnika i članova Gradskog vijeća Grada Dugog Sela, a među gostima nazočili su njihovi stranačke kolege - saborska zastupnica Ljubica Ambrušec, kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije Gordana Brcković, kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba Nedjeljko Marković te ostali. Uvodno je sve prisutne pozdravio Nenad Sedlar, MOST-ov kandidat na županijskoj listi, predstavivši kandidate liste MOST-a za Gradsko vijeće

Opširnije:MOST – predstavljena kandidacijska lista za gradonačelnika i Vijeće Grada Dugog Sela

Stranica 1 od 3

Najave događanja

Svibanj 2017
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Tečajevi POU Dugo Selo

Go to top