Facebook

YouTube

HomePolitika

HSP Dugo Selo predvodi „Pravaški blok“ na predstojećim lokalnim izborima

pravaški blok1Hrvatska stranka prava Dugo Selo će na predstojeće lokalne izbore izaći u „Pravaškom bloku“ čiji je i predvodnik. „Pravaški blok“ čini, uz HSP, Hrvatska čista stranka prava (HČSP).

Opširnije:HSP Dugo Selo predvodi „Pravaški blok“ na predstojećim lokalnim izborima

HDZ-ov KANDIDAT ZA ŽUPANA U DUGOM SELU: Vladimir Bregović obišao dugoselski sajam

breg1Kandidat HDZ-a za župana Zagrebačke županije Vladimir Bregović je već drugi puta, unatoč tome što službena kampanja još nije počela, sa svojim suradnicima posjetio Dugo Selo i održao druženje s biračima na dugoselskom sajmu.

Opširnije:HDZ-ov KANDIDAT ZA ŽUPANA U DUGOM SELU: Vladimir Bregović obišao dugoselski sajam

ODRŽAN RADNI SASTANAK HDZ DUGO SELO, BRCKOVLJANI I RUGVICA S KANDIDATOM ZA ŽUPANA VLADIMIROM BREGOVIĆEM : „BREGA ZA ŽUPANA“

hadeze1Članovi Gradske organizacije HDZ Dugo Selo te općinskih organizacija HDZ Brckovljani i Rugvica održali su jučer, u Gradskoj vijećnici, radni sastanak s kandidatom ove stranke za župana Zagrebačke županije Vladimirom Bregovićem. Uvodno, u svojstvu domaćina, okupljene je pozdravio predsjednik GO HDZ Dugo Selo i kandidat za gradonačelnika Dugog Sela Darjan Budimir naglasivši kako je sastanak sazvan u svrhu priprema za lokalne izbore te kako je namjera uključiti članstvo da svojim prijedlozima dodatno poboljša izborne programe koji su najvećim dijelom već pripremljeni, kako na županijskoj razini, tako i na razini grada i općina.

Opširnije:ODRŽAN RADNI SASTANAK HDZ DUGO SELO, BRCKOVLJANI I RUGVICA S KANDIDATOM ZA ŽUPANA VLADIMIROM...

Intervju s kandidatom HNS-a za gradonačelnika dr. Nenadom Panianom: Gradonačelnik koji će vam vratiti osmijeh na lice

panianen 1Dugoselska kronika započinje s predstavljanjem kandidata za gradonačelnika Grada Dugog Sela na predstojećim lokalnim izborima. U svakom broju donosimo intervju jednog od kandidata. Do sada su najavljene dvije službene kandidature, a jedan od kandidata je predsjednik dugoselskog HNS-a Nenad Panian čiji intervju objavljen u 607. broju donosimo u nastavku.

Opširnije:Intervju s kandidatom HNS-a za gradonačelnika dr. Nenadom Panianom: Gradonačelnik koji će vam...

Dugoselski SDP podjelom maćuhica građankama čestitao Dan žena

SDP dan žena 2Bez obzira što je Dan žena već za nama, Gradska organizacija SDP-a Dugo Selo ove je subote prigodnom podjelom lončanica maćuhica svim građankama čestitala njihov dan, uz poruku kako za dobre želje nikada nije kasno.

Opširnije:Dugoselski SDP podjelom maćuhica građankama čestitao Dan žena

Stranica 1 od 2

Najave događanja

Ožujak 2017
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tečajevi POU Dugo Selo

Go to top