________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Uz Noć muzeja podsjećamo na kapitalni projekt Grada Dugog Sela – Kulturno-informativni centar u kojem će svoje mjesto naći i galerijsko-izložbeni prostor. Objekt je građevinski gotov, slijedi tehnički pregled, a onda i opremanje interijera. Više o daljnjim koracima rekla nam je zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić.

 

„Sada smo pri kraju skupljanja sve potrebne dokumentacije i u očekivanju smo datuma za tehnički pregled. Svi građevinski radovi ugovoreni ovim projektom su gotovi i slijedi opremanje interijera. Sljedeći tjedan imamo sastanak s projektantima, dosta je zahtjevno opremiti KIC na način da odgovara svim potrebama za sadržaje i aktivnosti koji će u njemu biti. To su izložbeni prostori, prostor za Turističku zajednicu, vijećnica koja će biti multifunkcionalna. Osim za sjednice vijeća, ovdje bi se održavala i vjenčanja. Nadamo se da ćemo osmisliti najbolji način opremanja, a i da sljedeću Noć muzeja, dakle nagodinu, dočekamo otvorenjem izložbe zbirke umjetničkih djela iz fundusa Pučkog otvorenog učilišta“, kazala je zamjenica Kokot Bambić.

  • f1f1
  • f2f2
  • f3f3
  • f4f4