Novoosnovani ogranak MOST-a Dugo Selo danas se predstavio u centru grada. Koordinator je Antonio Nikolić, u timu su Josip Gavran i Domagoj Aleraj. Podršku su im pružili brojni stranački kolege uz saborskog zastupnika Nikolu Grmoju, kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije Marinu Štokan-Bosanac, koordinatora za Županiju i kandidata za gradonačelnika Velike Gorice Ivana Bekavca. Nikolić je iznio ciljeve dugoselskog ogranka, a što se tiče kandidatura za predstojeće lokalne izbore o tome će uskoro obavijestiti javnost.

„Naš cilj je, a većinom smo mladi ljudi koji želimo ostati u ovom prekrasnom gradu i koji zajedno dijelimo viziju da Dugo Selo može biti jedno ugodno mjesto za živjeti. Imamo tri mega projekta, na njima se baziramo. Želimo unaprijediti kvalitetu sportskih sadržaja, između ostalog i gradnjom bazena. Veliki je turistički potencijal, u planu nam je povećanje turističkih sadržaja i ponude te izgradnja gradskog trga i pješačke zone čime bismo izrazito promijenili vizuru grada kao što jedan grad i njegovi stanovnici zaslužuju. Razvojem mikrogospodarstva, potičući naše poduzetnike i obrtnike, otvorila bi se radna mjesta… Dugo Selo ima ogroman potencijal i zašto ne bi bilo jedno lijepo, uređeno, turističko mjesto poželjno za odmor, grad za dobar život. Svi koji se žele pridružiti, mogu nam se javiti preko društvenih mreža, želimo imati neposredan kontakt s građanima. Neka se jave sa svojim problemima, pitanjima, prijedlozima… Mi ćemo ih nastojati riješiti, jer su naši motivi zaista iskreni“, istaknuo je Antonio Nikolić.

Zadovoljstvo aktivnošću ogranka u Dugom Selu izrazio je Nikola Grmoja. Jako sam sretan što imamo ovako mladu, ambicioznu i jaku ekipu. Uvjeren sam da će MOST ovdje kao što se i na nivou države bori za to da se obračunamo s korupcijom, da Hrvatska krene naprijed tako će se i oni ovdje boriti za Dugo Selo. Sve one stvari koje bi trebalo popraviti da poprave, kroz Gradsko vijeće ili kroz funkciju gradonačelnika. To ćemo još vidjeti, o tome će odlučiti i birači i oni sami ovisno kako će se kandidirati, a u konačnici i na razini Zagrebačke županije jer izlazimo s kandidatkinjom za županicu. Očekujemo izvrsne rezultate, posebno u Velikoj Gorici, ali i u Županiji“, poručio je.

Dobra suradnja, razvoj brojnih projekata iz svih segmenata društva, među njima i kvalitetna prometna povezanost, jednake mogućnosti dostupne svim građanima na području Zagrebačke županije, zalaganja su MOST-ove kandidatkinje za županicu Marine Štokan-Bosanac i kandidata za velikogoričkog gradonačelnika Ivana Bekavca.

Veseli me vidjeti ovoliko mladih lica, to je nada Dugog Sela, to je nada Zagrebačke županije. Oni su dokaz da se vrijedi baviti politikom, oni su ti koji će građanima vratiti povjerenje i koji će promijeniti sliku i budućnost Dugog Sela i biti primjer svima nama“, kazao je Bekavac.

Kako je dodao Nikolić, što se tiče predstojećih lokalnih izbora, dugoselski MOST otkrit će uskoro više informacija. amš

  • f0f0
  • f1f1
  • f2f2
  • f3f3