Građanska inicijativa Drugo Selo ovim putem želi zahvaliti svim našim simpatizerima i onima koji to možda nisu ali su nam u duhu demokratske arene dali potpis potpore za kandidacijske liste Gradonačelnik i Gradsko vijeće. U ponedjeljak (26/04) tokom prijepodneva smo predali više nego dovoljan broj potpisa te nastavljamo s kampanjom kako nam se bliži datum izbora (16/05). 

Posebno veliko hvala svima koji su samo zbog potpisa navratili do našeg Info centra u Josipa Zorića 26 a takvih je bio nemali broj što nas iznimno veseli.

Iskoristiti ćemo ovu priliku kako bi naglasili još jednu zanimljivost na lokalnoj političkoj sceni za koju imamo čast reći kako smo je integrirali u lokalni politički kontekst – naime po prvi puta (barem po nama dostupnim informacijama) jedna kandidacijska lista za Gradsko vijeće će imati više pripadnica ljepšeg spola nego muškaraca u omjeru 8:7.

Veselimo se skorom dodjeljivanju brojeva našoj listi za Gradsko vijeće i Gradonačelnika. GI Drugo Selo kao i na izbore prije 4 godine izlazi samostalno uz veliku i neospornu podršku naših sugrađana.

Izađi na izbore.

#možemobolje