________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Svojim obranama na Europskom prvenstvu Dominik Kuzmanović zaludio je rukometni svijet. Nakon sjajne predstave protiv Francuza, Kuzmanović je bio posebno nadahnut bio u susretu protiv Njemačke kada je imao 22 obrane, što mu je u konačnici donijelo i epitet igrača utakmice.


Na svog Dominika ponosni su i u Brckovljanima, gdje je Dominik u Rukometnom klubu Polet započeo put prema današnjim svjetlima reflektora. Upravo u Poletu, Dominik je dokazao svoju kvalitetu, jer 2013. ekipa Poleta bila je prvak Hrvatske u mini rukometu, pri čemu je Dominik proglašen za najboljeg vratara. Kasnije ga je put odveo u Dugo Selo, da bi od ljeta 2021. preselio u Našice u redova Nexea.
Povodom nastupa na Europskom prvenstvu, Kuzmanovića su danas primili i prigodno nagradili načelnik Tihomir Đuras i predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Vinojčić.  

-Nadam se da ćemo se vidjeti i sljedeće godine nakon Svjetskog prvenstva- kratko je poručio Đuras.
Ugodno druženje bila je prilika i za prisjećanje na 2013. godinu i prvi osvojeni naslov prvaka.
-Iz te generacije dosta nas je ostalo u rukometu, što je dokaz da se dobro radilo. Djeca su tada bila zainteresiranija za rukomet i na tom primjeru treba graditi budućnost, kako bi neka nova djeca mogla graditi nove uspjehe- kazao je Dominik, koji je od malih nogu vezan za rukomet.
-Planovi za budućnost? Vidjet ćemo što će donijeti budućnost- kratko nam je rekao Dominik, istaknuvši kako je bez obzira na nešto lošiji rezultat atmosfera u momčadi bila sjajna tijekom cijelog prvenstva.
-Ostaje žal, jer mogli smo napraviti puno više. Vjerujem kako ćemo u budućnosti imati prilike da to pokažemo- poručio je Kuzmanović, pred kojim su sada klupske obaveze, nakon čega ga u ožujku očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu. (IĐ)