________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Na listi br.8 koalicije „Za domovinu“ Hrvatske stranke prava (HSP), Hrvatsko bilo i Hrvatske demokratske seljačke stranke (HDSS) u 2. izbornoj jedinici, čija je nositeljica Nada Šikić, su Brigitte Berulec na 2. mjestu i Zorica Gregurić na 3. mjestu. Danas su na dugoselskom sajmu predstavile program svoje koalicije i razgovarale sa članovima, simpatizerima i predstavnicima OPG-ova.

Danas je u centru grada, pod dugoselskom vurom, održano predstavljanje izborne liste koalicije stranaka FOKUS i Republika za 2. izbornu jedinicu, kao i njihovih kandidata – nositelja liste Damira Bajsa, drugog na listi Damira Košćeca i trećeg – domaćina, gradonačelnika Dugog Sela Nenada Paniana. Na istoj listi na 6. mjestu Dugo Selo ima i kandidatkinju, Ivanu Radaković, dipl. ing. agronomije koja je također nazočila danas, zajedno s ostalim kandidatima liste.