Prema zaključku Županijskog stožera zdravstva Zagrebačke županije novi termin masovnog cijepljenja na području Zagrebačke županije bit će u subotu 24. travnja, i to na svih 9 lokacija na kojim je održano prethodno procjepljivanje. U Dugom Selu to je Gradska sportska dvorana, Ulica Đ. Dubenika 2.

U Centru za rehabilitaciju Stančić danas je ravnateljica Sanjica Grbavac potpisala ugovor s izvođačima radova vezanim za projekt POSUZ - „Poboljšanje uvjeta za pružanje socijalnih usluga u zajednici“ koji se provodi u sklopu Poziva „Unaprjeđenje infrastruktura za pružanje socijalnih usluga u zajednici osobama s invaliditetom kao podrška procesu deinstitucionalizacije".

Udruga SUH Dugo Selo i ove je godine, prigodom uskrsnih blagdana, usmjerila svoje aktivnosti prema potrebitima – posjetili su djecu s posebnim potrebama u Caritasovoj Kući sv. Vinka Paulskog u Oborovu. „Upoznali smo njihove voditelje od kojih smo i saznali što je najpotrebnije: pribor za njegu zubi, šampon, pelene i druge higijenske potrepštine.