________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Povodom obilježavanja blagdana Sv. Florijana i Međunarodnog dana vatrogasaca djeca DV Dugo Selo, skupina Balončići i njihove odgojiteljice Zlata Brus i Valentina Hoić Đopar posjetili su Dobrovoljno vatrogasno društvo Dugo Selo. Vatrogasci su ih ljubazno dočekali uz pripremljene razne zabavne i edukativne aktivnosti.

Sinoć je u prostoru KIC-a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo i Kulturnog centra sv. Martin-Hrvatska održana promocija knjige „Život svetoga Martina“ Sulpicija Severa. Radi se o prvom prijevodu djela, životopisu Vita Martini kojeg je napisao asketski redovnik iz 4. stoljeća, Martinov poklonik i sljedbenik.

HŽ Infrastruktura obavještava kako će zbog izvođenja radova na dionici državna granica – Botovo – Dugo Selo biti obustavljen promet vlakova između kolodvora Križevci i Botovo od 20. svibnja 2024. u 23.00 sata do 27. svibnja 2024. u 23.00 sata te između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec od 24. svibnja 2024. u 0.10 sati do 26. svibnja 2024. u 18.50 sati.

Na prostoru ŠRD-a Dugo Selo – Rugvica održat će se 1.lipnja Drugi memorijalni kup „Hrvatski vitez Dugo Selo“ – sjećanje na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja bivše općine Dugo Selo. Organizator je Udruga Hrvatski vitezovi – ratni veterani 1991. Dugo Selo, suorganizator ŠRD. Za cjelodnevno druženje priprema se bogat program te natjecanja u ribolovu i belotu.