Nakon što je sedam turističkih zajednica s područja Zagrebačke županije, među kojima i TZ Dugo Selo, sklopilo sporazum o udruživanju na projektu razvoja kulturnog turizma kojim će jedinstvenim inovativnim načinom ispričati priču o privlačnostima kulturne ponude Zagrebačke županije i njihovih sredina - osmišljene su interpretacijske šetnje.

U prostorijama ŠRD Dugo Selo jučer je održana redovna izvještajna skupština Vinogradarsko-vinarske udruge Terra Sancti Martini kojom je predsjedao predsjednik udruge Boris Mahač. Mahač je u izvještaju o radu u protekloj godnii istaknuo kako je udruga reducirala aktivnosti s obzirom na korona krizu, ali kako je unatoč tome bila aktivna tijekom cijele godine.

Završna konferencija provedbe projekta ZAŽELI: „NOVA 50+-Program zapošljavanja žena“, nositelja Gradskog društva Crvenog križa, održana je 10. lipnja u koncertnoj dvorani Glazbene škole. Projekt je proveden u suradnji s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Centrom za socijalnu skrb Dugo Selo, Gradom Dugo Selo te Općinama Brckovljani i Rugvica.