Danas je u prostoru Gradske sportske dvorane održana 34. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Dugog Sela, posljednja u ovom mandatu koja je održana u prisustvu predstavnika izvršne vlasti – gradonačelnika Nenada Paniana i njegovih zamjenika Jasminke Kokot Bambić i Nikole Tominca, gradskih vijećnika, predstavnika gradskih stručnih službi te ravnatelja gradskih ustanova i trgovačkih društava.

Pod predsjedavanjem Ivice Lokmića danas je održana sjednica Odbora za zaštitu okoliša i prostorno uređenje na kojoj se, prije sjednice Gradskog vijeća Grada Dugog Sela zakazanoj sljedećeg tjedna, u utorak 30. ožujka, razmatrao prijedlog odluke o donošenju X. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dugog Sela.

Nakon što je u srpnju prošle godine provedena javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Dugo Selo – Zapad koja je rezultirala nedonošenjem Plana, od 17. ožujka do zaključno današnjeg dana provedena je I. ponovna javna rasprava spomenutog Plana, a sinoć je u Gradskoj vijećnici održano i javno izlaganje.