Prije najavljene redovne sjednice Gradskog vijeća koja je planirana ovog četvrtka, 27. siječnja, danas su Gradskoj vijećnici održane sjednice Odbora za Statut i Poslovnik GV i Odbora ta zaštitu okoliša i prostorno uređenje kojima su prisustvovali predsjednik Gradskog vijeća Kruno Blažinović, gradonačelnik Nenad Panian, njegova zamjenica Jasminka Kokot Bambić, direktor DKPC-a Tadija Penić, službenik ovlašten za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Mladen Šestan te službenik ovlašten za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za financije i komunalno gospodarstvo Dean Dragičević.

Prije nove sjednice Gradskog vijeća Grada Dugog Sela, koja je planirana za sljedeći četvrtak 27. siječnja, održane su sjednice Odbora za izbor i imenovanja i Odbora za dodjelu nagrada i priznanja Grada Dugog Sela, obje pod predsjedavanjem Krune Blažinovića te u prisustvu dogradonačelnice Jasminke Kokot Bambić i službenika ovlaštenog za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Mladena Šestana.

Sjednicu Odbora za društvene djelatnosti vodila je predsjednica Odbora Renata Jelečki. S obzirom na treći rebalans proračuna potrebno je uskladiti i programe javnih potreba, navela je v.d. pročelnice za društvene djelatnosti Grada Dugog Sela Zvjezdana Budor Klarić odbornicima na sastanku održanom u Gradskoj vijećnici.