________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U Zoni gospodarske namjene K-3 Božjakovina tijekom lipnja očekuje se kraj radova na izgradnji prometnice, gdje je potpisan ugovor s tvrtkom Bolčević gradnja d.o.o.. Ukupna vrijednost radova je 776.896,54 eura.
Za navedeni projekt Općina Brckovljani ostvarila je sredstva u iznosu od 80 tisuća eura putem Javnog poziva za poticanje razvoja poduzetničkih zona objavljenog od strane Zagrebačke županije.

- Radovi dobro napreduju i pred završetkom je pješačko-biciklistička staza, njen drugi dio. Paralelno s time krenuli smo i s radovima na novoj prometnici dužine oko jednog kilometra- naglasio je načelnik Tihomir Đuras istaknuvši kako će Općina sada poduzetnicima moći ponuditi puno bolje uvjete.

-Ulaganjem u izgradnju infrastrukture u Gospodarskoj zoni utječemo i na dolazak novih investitora. Upravo zbog toga važno je pratiti i potrebe za unapređenjem komunalne infrastrukture u zoni i osigurati pristup parcelama- zaključio je Đuras. (IĐ)

  • DSC_6129DSC_6129
  • DSC_6135DSC_6135
  • DSC_6137DSC_6137
  • DSC_6150DSC_6150