Danas nešto poslije 13 sati svoju kandidaturu za načelnika općine Brckovljani predao je i nezavisni kandidat Tomislav Gruica. Također, predana je i kandidacijska lista za Općinsko vijeće čiji je on nositelj, stoji u priopćenju njegova tima.

„Prije svega, želimo se zahvaliti svima koji su podržali kandidaturu mene kao kandidata za načelnika, kao i svima onima koji su svoj potpis dali za listu za Općinsko vijeće. Prikupili smo i više nego duplo veći broj od potrebnog broja potpisa. U ovih nešto malo manje od dva tjedna koliko su se prikupljali potpisi, susreli smo se s mnoštvom ljudi koji su nam dali svoju podršku i uvidjeli da je ljudima zaista stalo do našeg angažmana i borbe za promjenom. 

Smatramo da smo premostili razlike udruživši se zajedno, jer nam svoju podršku daju Domovinski pokret i Most. Također, želimo i dalje raditi na tome, graditi odnose među ljudima, a ne biti jednoobrazni i ne poštivati drugo i drugačije, a sve na dobrobit svih mještana i mjesta u općini Brckovljani bez privilegija, jer postojeći način upravljanja tako funkcionira“ , kazao je Gruica dodavši na kraju navodi kako ovoga puta vjeruje u izbornu pobjedu.