________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kako saznajemo od više savjetnice za komunalnu izgradnju i zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, komunalno i stambeno gospodarstvo Jadranke Robić, postavljanje lampica je započelo od utorka i nastavit će se u sljedećim danima, a radove izvode ekipe tvrtke ELBRUS d.o.o. iz Dugog Sela.

Ukrašavat će sve uobičajene lokacije - glavna cesta od Glazbene škole pa do OŠ Josipa Zorića, fontana, Kolodvorska ulica, prostor ispred zgrade Gradske uprave, budućeg Kulturnog centra za posjetitelje, bit će okićen Perivoj grofa Draškovića te prostor ispred POU-a Dugo Selo. Kako najavljuje Robić ove godine bit će i nekih novih lokacija kao božićno iznenađenje.

Centar Dugog Sela uljepšat će naravno božićno drvce i adventski vijenac na kojem će prvu svijeću zajednički upaliti već sljedeće petka, 25. studenoga, uoči prve adventske nedjelje, predstavnici Grada, dugoselski župnik i vrtićanci.

A ljubitelji klizanja i ove godine će moći „doći na svoje“ jer kako doznajemo u Sportskom centru Dugo Selo klizalište se planira otvoriti prve subote u prosincu, uoči Nikolinja.  I.G.O.