________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U razdoblju od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine održava se osma po redu međunarodna biciklistička utrka CRO Race s ciljem promocije Hrvatske kao turističke destinacije. Šesta etapa prolazi područjem Grada Dugog Sela dana 1. listopada 2023. godine u predviđenom vremenu od 12:58 do 13:15 sati. Pozivamo građane Grada Dugog Sela da pozdrave bicikliste uz samu trasu utrke ali i da se pridržavaju mjera privremene prometne regulacije koja će biti na snazi toga dana.

 

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2023. starta danas 26. rujna oko 12 sati, iz Primoštena. Međunarodni sportski događaj uključuje 6 etapa i trajat će do nedjelje 1. listopada. Zadnjeg dana utrke u 6. etapi Samobor-Zagreb, grad domaćin je već tradicionalno Dugo Selo, a centrom grada biciklisti bi trebali proći oko 12,58 sati.

Utrku će voziti osamnaest biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije, a među njima je i šest WorldTeam timova. Kroz šest etapa, na trasi od gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske i ove će godine, kažu organizatori, utrka CRO Race čitavu zemlju pretvoriti u sportsku arenu i privući brojne posjetitelje i gledatelje putem malih ekrana. Inače utrku prate tv kamere u čak 130 zemlja svijeta i pored sportskog ima i turističko - promotivni segment.

Više o utrci OVDJE