Obavještavamo naše sugrađane, uključno i stanovnike Brckovljana i Rugvice, da će se na blagdan Sveta tri kralja, 06. siječnja 2022. u vremenu 09,00-13,00 sati provoditi cijepljenje protiv COVID-19. Cijepljenje se obavlja u Domu zdravlja Dugo Selo, Ulica Dragutina. Domjanića 12a.

Pošto nam slijedi doček Nove 2022. godine apeliramo na naše sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mjera i da izbjegavaju veća okupljanja na kojima se ne provode propisane zaštitne mjere i duži boravak u trgovačkim i sličnim centrima. Osobito je važno da se te mjere poštuju i kod odobrenih dočeka nove godine s većim brojem učesnika. Molimo vas da kod ovakvih događanja održavate propisani razmak od 1,50 m na otvorenom i 2,00 m u zatvorenom prostoru, nosite maske, prozračivajte prostore boravka, provodite dezinfekciju i cijepite se.

I dalje je na snazi zabrana javnih okupljanja na otvorenom iznad 100 osoba (osim s COVID potvrdama za koje županijski ZZJZ izda odobrenje) i u zatvorenim prostorima do 50 osoba. Privatna okupljanja su ograničena na 30 osoba uz poštivanje svih propisanih mjera. Detaljne mjere možete naći na službenim stranicama državnog Stožera civilne zaštite i HZJZ.