U tijeku je javni poziv za subvencioniranje energetske obnove pročelja stambenih objekata za 2021. godinu kojeg je raspisao Grad Dugo Selo. Poziv je otvoren do 31.12.2021. ili do iskorištenosti raspoloživih sredstava.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava odnosno subvencioniranje energetske obnove pročelja postojećih stambenih i stambeno-poslovnihg objekata na području Grada.

Prihvatiljivi korisnici subvencije su fizičke osobe (građani) vlasnici i/ili suvlasnici (uz pisanu suglasnost svih suvlasnika) postojećih građevina na području Grada Dugo Selo s prijavljenim prebivalištem na adresi subvencioniranog objekta/građevine, uz uvjet da nisu ostvarili pravo za sufinanciranje za istu namjenu na istoj građevini iz drugih izvora tijela javne vlasti RH ili iz sredstava EU.

Maksimalna subvencija iznosi 35.000 kuna po projektu, a uključuje i subvenciju za izradu glavnog projekta u maksimalno iznosu od 3.500 kuna. Raspoloživa sredstva za ovaj poziv su ukupno 105.000 kuna.

Poziv je otvoren do 31.12.2021. ili do iskorištenosti raspoloživih sredstava.

Cijeli javni poziv s popisom prihvatljivih troškova, potrebne dokumentacije i ostalo možete vidjeti u priloženom linku.

Javni poziv za subvencioniranje energetske obnove pročelja stambenih objekata na području Grada Dugog Sela u 2021. godiniavni poziv za subvencioniranje energetske obnove pročelja stambenih objekata na području Grada Dugog Sela u 2021. godini