KUD “PREPOROD” DUGO SELO POZIVA NA UPIS u dječje folklorne i tamburaške sekcije, plesače, pjevače i svirače tambura, violina, tradicijskih i puhačkih instrumenata, veterane (oni koji su se već bavili folklorom), tamburaški i puhački orkestar, žensku vokalnu skupinu “Koledarice”, kao i folklorni ansambl.

Zainteresirani se mogu javiti putem e-maila 25.8.2021-3.9.2021. slanjem popunjenog obrasca (preuzmi na http://kud-preporod.hr/?p=2006 ) na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ILI OSOBNO: 2.9. i 3.9. u Dvorani KUD-a Preporod od 19:00 do 20:00 sati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera!!!

Veselimo se Vašoj prijavi!

Probe svih sekcija KUD-a “PREPOROD” počinju sa radom 06.09.2021. prema rasporedu koji ćemo objaviti na webu i društvenim mrežama najkasnije 05.09.2021.

Stari članovi se ne upisuju ponovno, već se automatizmom upisuju u sljedeću sezonu sukladno godištu i sekciji.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook i Instagram stranice.

U dječje plesne sekcije primamo djecu od 3.5 godine pa nadalje. Najranija dob za upis u dječje tamburaške sekcije je od 7,5 godina tj. od završenog 1. razreda!